![]() |
Re: Mansory Vitesse Rose, un Bentley foarte... roz
e frumos facuta da' mai bine ar fi un alb in loc de roz..... cu roz arata ft urat!!!! :D
|
Excelent lucrata masina, sunt sigur ca asa un model ar interesa-o pe Monica Columbeanu :)
|
Pfff cum arata ROZ ... ca naiba!
Nici jantele nu i se prea potrivesc ... fiecare cu gusturile lui! :) |
arata bine dar culoarea nu o prinde..in rest arata super...si evacuarile...imi plac la nebunie :X
|
Quote:
|
prea mult..dar daca s'au adresat sexului slab cum zic ei..a iesit bine:D
|
asta e direct facut pt Paris Hilton, ca sa nu mai stea sa-si dea ea comanda, si au combinat destul de bine culorile la interior, dar acum sincer mi-e greata de roz....
|
3 Attachment(s)
Asta e o copie dupa Bentley-ul roz facut de West Coast Customs pentru Paris Hilton in 2008. Ambele sunt oribile...:x
|
aaaa si mergeau si alte jante ca astea sunt cam "sterse"
|
mansory ...... roz.......... de ce?
|
Bentley-ul unui SOLCANU ceva mai instarit :))
|
Cam exagerata culoarea
|
Buna toturor,
Imi permit sa-mi exprim parerea despre aceasta masina. Nu sunt o pitipoanca de Dorobanti,dar pot spune ca la cei 23 de ani am reusit sa ajung o mica directoare de agentie a unei banci cu renume din Romania , dar nu functia este importanta in acest context ci faptul ca masina este superba.Cati dintre noi nu ar intoarce capul daca am vedea-o pe strazile din Romania ? Daca ne mai gandim si la performante .... ceea ce o face atat de speciala este insasi culoarea ei , consider un model reusit si care ar face " cu ochiul " la multe domnisoare sau doamne si de ce nu si domnilor. |
Mansory Vitersse Rose - Cea mai roz aparitie la Frankfurt
21 Attachment(s)
Mansory Vitersse Rose - Cea mai roz aparitie la Frankfurt
Cel mai “roz” Bentley aranjat de Mansory – Vitesse Rose are parte de un public impartit in doua: cei pro si cei contra lui. Vopseaua mata de un roz incredibil, asezonata cu negrul si carbonul regasit la interior, Vitesse Rose se distinge din marea de automobile gri cu care ne-am obisnuit pana acum. Pozele sunt indeajuns. |
Putin cam exagerat interiorul.. si culoarea ...hm... mai bine mergeau pe alta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:38. |
- Copyright 2026 4Tuning