![]() |
Re: Ce faci daca prietena ta ramane insarcinata?
Quote:
|
Bun...daca ai 20 de ani, deja esti o fiinta matura.Deja trebuie sa incepi sa-ti asumi anumite responsabilitati.E absurd sa ti-o pui fara sa-ti asumi consecintele unui act sexual...
Intr-o alta ordine de idei, sa mergem pe premiza ca o pui sa faca avort...Da? Si daca ea nu vrea ce faci??? |
Sunt tata,am un baiat si o sa mai am in iarna inca unul.Insa am ales avort pentru intrebarea Roxanei.De ce?Simplu...un copil la o varsta frageda iti distruge tineretea.inseamna 2 ani de zile pierduti pentru fata,mai ales daca nu are un serviciu bun,inseamna bani dati in prostie la doctori pana la nastere,la nastere si dupa,inseamna la revedere viata de noapte,pentru ca bebelusul are ritmul lui,inseamna colici,scutece,lapte praf,ceaiuri,hainute si multe altele.Sfatul meu:inainte de a face pasul asta,stati macar o saptamana cu o mama tanara,vedeti cum se descurca si daca puteti face fata.cam atat...
|
Mah baieti si daca dai de una care nu vrea sa faca avort ce faci?
|
o sustii sau o lasi...e simplu
|
Doar tampita sa fie sa nu faca avort; sau sa nu poata dpdv medical. Acum spunem O LASAM sa fie sanatoasa, dar cand vei ajunge pe la 30ani iti va fi probabil f naspa sa te gandesti ca ai un copil care a crescut fara tata... e cu dus si intors, e bine sa nu se ajunga in situatia asta oricum ! :)
|
Bombeu... sa-ti traiasca amandoi. :D
|
Quote:
Iar cu asumarea consecintelor... si daca nu ti le asumi, ce te faci? Te plimbi cu 2 mingi de baschet dupa tine?:lol: Daca e sa fie ceasu' rau, sa fie. Dar macar sa-ti cauti fata care sa gandeasca rational. |
Avort, fara drept de apel.
Been there, done that (nu eu, fata in cauza). Cat despre precautii, am fost destul de precaut si ea cica`si lua pastilele . Daca nu vrea sa faca avort, o obligi ;) . |
o bati nu? :)) o impingi pe scari :))
|
Reprezinta o intrebare cu doua taisuri,depinde de relatia din cuplu,depinde de varsta,depinde de multi factori si ceea ce se doreste din relatie;un copil este cea mai buna cale de apropiere in cuplu de cunoastere a ceiluilalt;dar pana la o varsa de 23(fete)-25(baieti) multa atentie...
Sanatate la fete si atentie la baieti... Era o vb "fao cu cap nu din graba |
BC-20-LET Cum o poti obliga?De curiozitate?
|
Quote:
Quote:
|
Nu exista o regula sau o carte, cum poti obliga o femeie sa faca avort. Depinde de femeie si de circumstante.
Am chiar mult sange in mine si atunci cand o sa ti se coaca si tie o surpriza din asta nu ai sa mai gandesti la fel ca acum. Mersi pe informatii, dar nu era nevoie. Din carti poate sa vorbeasca oricine, practica ne omoara. Pot doar sa zic ca fata a ramas insarcinata ca a vrut ea nu din lipsa de precautie din partea mea. Uneori e bine sa nu ai incredere in oameni. Eu descoperind cand inca nu era prea tarziu (pe la vreo 2 luni daca imi amintesc corect) . |
in primul rand conteaza situatia materiala.....cine zice ca banii nu aduc fericirea....le pot raspunde : dar o intretin.nu ma intelegeti gresit dar daca nu ai un servici un loc al tau...casa apartament etc....ce sa ii oferi copilului mai tarziu..."stii mama luna asta stam acolo sapt viitoare ne mutam la buzau ca e chiria mai ieftina etc....nu cred ca asta ar fi viata pt un copil...sau....cum e cazul meu...am deja unul si nu cred ca as mai face fata unuia....nu sunt egoist pt el.....dar...nici nu vreau sa se ajunga ca la atatia sa se omoare prin tribunale cui ii ramane masina sau casa.....asa ca depinde de la caz la caz....cel mai bine pui pe hartie si ce e cu + si ce e cu - si vezi ce il avantajeaza si pe copil si pe tine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning