![]() |
Re: Renault Logan 1.4MPI vs orice pana in 120cp
frate nu te supara ca ma bag dar vad ca insulti persoane care totusi sunt cunoscute In ''lumea'' asta....da-ne si noua un link cu niste filmulete de la legale cu tine si masina ta sa vedem si noi cam ce face....sau ai un logan cu girofar si becuri de pozitie albastre? daca te uiti pe celalalte topicuri de provocari baietii scriu si ce modificari au.....
|
ma dau eu cu tine ! faci tu serverul sau eu ? sa imi zici ip-ul ! Ce alegem? underground 2 sau moust uanted?
|
am spus in celalalt tread ce modificari am, nu stau sa scriu de 10 ori fiindca au adminii chef sa-l mute de colo-colo.
|
Eu cred ca personajul asta penibil primeste mult prea multa atentie .
|
Ba nene da voi chiar nu v-ati dat seama din postul meu si din topicul de anu trecut despre ce Logan este vorba?
Mai sunteti si raceri si ma cam puneti pe ganduri serios;).Bineinteles ca este vorba despre un logan relativ tunat;),care fuge destul de bine pe langa un Bmw in stationare:???: Este un Logan care a facut si va face istorie intotdeauna,printre randurile noastre si ale lor .. hai ma ce dreaq,este vb despre Loganul de politie mai baieti;) Moderatorii sunt rugati insistent sa sterga acest Topic si sa banneze userul care a creat topicul! |
Quote:
Semeni vānt culegi furtună, ai functia de report post daca te deranjează afirmatiile cuiva şi le consideri deplasate, īn sensul regulamentului prezentului forum. Ai aici un topic activ deja, datorita stilului de postare şi a faptului ca lămuririle tale sunt inexistente, fiind īnlocuite cu jigniri, el a fost mutat, cu indulgenţă, la secţiunea potrivită lui. Drept urmare acest topic va fi īnchis, pentru că nu poti deschide decāt un singur topic pe acelaşi subiect. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:52. |
- Copyright 2026 4Tuning