![]() |
Re: Ford Mondeo MK3 2.2TDCi TitaniumX
Quote:
|
197 de cai la roata doar din soft chip etc...e cam tras de par...
baietii de pe fordmondeo.org au scos 199 de cai la roata cu bluefin + filtru aer sport + turbina hibrida + intercooler mai mare.. Gandeste-te ca 197 de cai la roata inseamna cam 240-245 de cai la motor deci o crestere cam de 90 cp (72 %) doar din soft ...e mult prea mult |
Eu zic ca ce a zis el e puterea la motor...
|
nu stiu...ideea este ca omu mi-a aratat pe monitor la dino-test si mi-a si spus..."uite 196, ... cp la roata". daca imi zicea propietarul fara sa vad, ziceam si eu ca e trasa de par... poate o fi vorba de o confuzie nu stiu... oricum..promit ca atunci cand o voi face si eu pe a mea voi face cateva poze sa va arat ;):lol:
dal3x dar baietii de la fordmondeo.org de pe ce motor au scos caii astia? o fi fost ala de 2L motorina de 130 cp. poate imi dai si mie linkul daca stii ca sunt curios :D cert este ca dupa ce s-au mai pus niste cai in plus la acea masina am luato si eu putin la plimbat si vreau sa precizez ca este o diferenta foarte mare intre a mea si aceea desi sunt aceleasi masini iar cei aproape 45 de cai se simt foarte foarte mult si sincer m-as bucura sa fie aceasi situatie si la mine dupa ce ii fac resoftarea si cip-ul :D |
am sa caut link-ul...
pana atunci click aici - https://www.youtube.com/watch?v=lwoEm...eature=channel ca sa vezi ce inseamna 200 de cai la roata pe un mondeo mk3 ( intrece un focus ST ce produce 225 de cai la volanta si face suta in 6.9 ;) ) aaa..si englezii in plus de ce ti-am zis eu mai aveau si un de-cat ...deci ceva modificare serioase pentru a ajunge la puterea asta la roata. si da..e vorba de 2.2 TDCi ..asa zisul ST TDCi noroc :) |
Quote:
|
:)
sunt convins ca poate multe ! dar are totusi o limita :) totusi tin sa cred ca valoarea aia de 197 de cai era la motor..care sa stii ca oricum este o realizare frumusica..42 de hp in plus...si banuiesc ca si vreo 70-80 de Nm.. Intre timp ma chinui sa mai scot si eu cate ceva din a mea...caut un intercooler mai mare si poate un de-cat dar trebuie sa vad cum rezolv cu ITP-ul :) ar fi frumos daca am face o "comparatie" intre cele 2 :)) |
pai fa si tu itp-ul si abea pe urma faci modificari...mai ales ca acu s-au schimbat multe la chestia cu itp-ul si nu prea mai merge cum mergea inainte... au ajuns sa se uite si la marimea rotilor daca corespunde cu cea din talon, chestie peste care treceau inainte... ar fi frumoasa o comparatie intre ele sa vedem ce ar iesi...
|
Uita-te AICI, urmareste indicatiile si vei primi in scurt timp OKul pentru group!
|
8 Attachment(s)
am cateva elemente de update:
faruri cu contur negre. as vrea sa pun si niste angel eyes-uri dar momentan nu dispun de fonduri pt asta...:(:cry: am pus un mic ipod de 4GB sa nu ma mai chinui cu 70 de cd-uri track; si un mic subwoofer sa imi dea un pic mai mult bass, insa acesta este doar provizoriu. sper saptamana viitoare sa fie unul asa cum trebuie sa fie la carte |
frumos fordul..faruirile arata foarte bine asa pe negru...cat mai multi km
|
1 Attachment(s)
Arata bine cu farurile negre..chiar f bine..dar .. schimba becurile alea de pozitie albastre :( :( .. pune ceva cu led alb sau alb-xenon (f putin albastrui) vin de 50 de ori mai bine..parerea mea !
P.S. - te intereseaza asa ceva (nuca Robocop de schimbator) ? La 1 sapt de cand mi-am pus nuca asta, am schimbat pielea de la schimbator ..si am schimbat iar nuca cu una cu cusaturi rosii, ca sa vina bine :) |
Quote:
Ledurile astea albastre le-am primit si eu mocca de la cineva :D (multumiri lu ceausu) si le-am pus din lipsa de altele pe led alb. stiu ca vin taranesc dar altele nu am avut. sper sa ajung sapatamana asta prin targ sa imi iau altele pe alb ca oricum mai am de facut niste shopping pe acolo:D promit ca o sa le schimb;) nuca daia am si eu. adica o am p cea originala + inca una primita cado, dar nu stiu daca ai observat ca am pachetul de tunning de la wolf (special pt marca fosd) respectiv: schimbator, pedale sport, fibra de carbon pe stalpii usilor, un cauciuc pe bara spate anti zgarieturi la introducerea bagajelor in portbagaj si niste logo-uri pe praguri, bare si capota fata-spate. am avut si presuri de cauciuc cu insertii de mocheta foarte dragute dar din pacate, la o vizita la BDT ("dealer autorizat ford") baietii "foarte buni" de acolo s-au gandit sa ma lase fara. P.S.: mi-ai fi de mare ajutor in schimb daca ai putea sa-mi spui de unde ti-ai luat pielea de la schimbator pt ca arat foarte bine si imi place. as vrea si eu sa mi-o schimb pot ca a mea s-a tocit. aaa....si pret... |
cine ma poate ajuta si pe mine cu niste presuri de cauciuc originale de mondeo.???
|
Pielea mi-am luat-o de pe ebay la pachet si cu husa de cotiera (tot piele cu cusaturi rosii). Daca vreti .. pot sa iti aduc .
De presuri, ma interesez azi si iti spun un pret (s-ar putea sa am pe stoc). |
| All times are GMT +2. The time now is 06:19. |
- Copyright 2026 4Tuning