![]() |
Re: E39 - black bmw
2 Attachment(s)
Quote:
cat despre stopuri ai dreptate erau oribile mi-am dat si eu seama intr-un final si le-am sters :D cel mai mult ma bucur ca nu sau matuit :D Exact asta vroiam sa ii fac sa o tin asa p linia d plutire :D un shadow line , jante mai mari (maxim 18) un mpack , si sa o las putin mai jos ... dar sunt foarte nemultumit d vopsea e zgaraiata in unele locuri , si oricum trebuie revopsita .. de aici si ideea in 2 culori dar nus exact ce sa aleg am avzut aici p forum poze cu una rosu cu negru (cea din pozele d mai jos) mi-a placut foarte mult cum arata , dar nus stiu ce ar trebui sa fac in leg cu actele .. trebuei trecut in talon daca o fac exact ca cea din poze ? |
din cate stiu eu trebuie trecut in talon ca sunt 2 culori....arata bine cel e mai sus
|
Quote:
Cel de sus e intradevar frumos , poate reusesc sa il fac si eu pe al meu :X |
frumoasa masina......
dar cu motorul nu ai de gand nimic??? dupa mine 2.0 mi se pare prea mic pnt seria 5```un soft ceva`` bft in continuare cu proiectu..:D |
Quote:
|
am un tovaras care are niste jante perfecte de e39 ;)
bigwheels pe 18 :D sunt mortale :D jantele :D daca vrei sa le vezi si ai bani anunta-ma:D legat de masina;) laso neagra;) punei o suspensie sport,laso blana;) jante,alte stopuri , la motor nu ai ce sa faci :D nu se merita prea multe modifiicari, si cam atat:D e39 are prestanta oricum stock ;) DA TRANTITA CU 4 JANTE:x AOLEOO :x |
intraevar niste roti pe 18 ar a bn rau pe masina ta:)...acum am obs si eu:ai navigatie si nu ai clima:(???
|
Quote:
|
pfff...pacat dar am vaut la baar panou de clima...poate gasesti
|
Quote:
Quote:
P.s nu iti merge ¨z¨ -ul ? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
frumoasa masina!in sfarsit un "pusti" care a vrut masina mare...nu doar eu....k toti zic...a..esti tanar..iti trebuie ceva mic:D
imi place ca are de toate pe ea..e ok!bafta cu ea;) |
2 Attachment(s)
frumoasa masina .... daca vrei jante am eu unele pe 17 : 235\40\17 si 255\40\17
pret 550 e cu tot cu cauciucuri neg. |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:20. |
- Copyright 2026 4Tuning