![]() |
Re: filtru aer sport "afecteaza" debitmetrul sau instalatia GPL????
da am carburatie :)
|
Cum sta treaba? Merge cu filtru? Off: nu stiu ce aveti cu gpl-u, ca nu-i rusine sa circuli mai ieftin.
|
nu a zis nimeni ca e rusine . Doar ca nu prea e compatibil ieftin cu sport:)
|
Asta ziceau si despre dieseluri acu cativa ani, da vizi ca acuma domina la le mans
|
Eu ti-am recomandat ceva "de firma" ca sa nu plangi dupa motor in timp... calitatea unui filtru conteaza mult, tinand cont ca el filtreaza aerul care intra in motor. Filtru prost = impuritati si praf in admisie = motor distrus in viitor.
Crezi ca platesti degeaba mai mult pe un K&N decat pe un "no name"? Nu e vorba de castigul de putere, ca oricum un filtru, oricat de bun ar fi, nu face minuni de N-spe cp, in special la masini mai slabe. |
fara suparare cine a vorbit de diesel a vorbit in necunostiinta de cauza , se stie de foarte multi ani ca un turbo face minuni pe diesel (asta asa spus pe scurt ca e foarte mult de discutat pe tema asta) , in schimb la gaz nu e asa . Treaba cu gazu se va schimba cand se va revolutiona sistemu de alimentare si stocare a gazului , ceea ce va insemna instalatii foarte scumpe . Si apropo nu ai sa vezi niciodata la curse masini cu gaz din cauza ca dintr-un litru de gaz se obtine energie mai putin decat dintr-un litru de benzina sau motorina . Mai detaliat poti citi aici : http://en.wikipedia.org/wiki/Liquefied_petroleum_gas
|
Quote:
am filtru pilot.. este mediu sa zic... si plus de asta.. dak ai grija de el si-l cureti la timp.. isi face treaba;).. si plus de asta... acest filtru sport nu va sta la "nesfarsit" pe masina.. |
Quote:
MAN .. casca ochii... REPET.. nu ma pasioneaza cursele si etc.. am pus GPL din utilitate pt ca merg mult cu masina... si da.. am dat ceva bani pe ea.. respectiv 24 de mil (instalatie secventiala multipunct) ;) |
Quote:
Am inteles ce ai spus tu ,dar ceea ce am scris este pt Geo_ZGA . |
Quote:
|
Quote:
Si oricum nu am zis nimic legat de motorina, benzina sau gaz :) Am spus doar un "Nu" legat de intrebarea daca filtrul sport ar face probleme impreuna cu GPL-ul. Si este Nu fiindca la instalatiile secventiale se dozeaza amestecul aer/carburant de catre unul din calculatoarele instalatiei. |
Quote:
|
Imi cer scuze lui Geo_ZGA am incurcat userii :)) se mai intampla , inca o data scuze .
|
Quote:
|
Quote:
Salut, am un W124/94 2.0 benzina 136 cp . i am pus gaz acum cativa ani si exact simptomele astea le are .din pacate nu i am facut nimic sa remediez , de ex daca o scot din viteze la peste 1500 rpm imi moare motoru cand e pe gaz .sa fie ceva din admisie? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:01. |
- Copyright 2026 4Tuning