![]() |
Re: Primul Ford fabricat la Craiova a fost lansat oficial!
Din pacate nu prea sunt gandite pentru a fi cumparate mai usor de catre romani. Sunt gandite pentru export...
|
Quote:
|
Ce pot sa spun decat felicitari Ford, felicitari Craiova Romania. E un pas inainte pentru tara noastra. Pe ************ deja unii tarani au aparut cu critici ca e naspa, e proasta :))) romanu o sa ajunga so bage si pe asta intr-o oala ca si pe Dacia. Fereasca Dumnezeu de prostia romanului :))
|
la mai multe... :)
|
Quote:
Felicitari FORD,la mai multe. :D |
Ma asteptam sa īnceapa productia cu ceva mai serios si nu cu un MCV utilitar cu bot de Ford utilizabil ca Pizza Taxi :cry:
Mare grozavie si cu americanii astia care se laudau īn diferite simpozioane ca vor fabrica īn Köln si Craiova noul Shelby Mustang pt. Europa. Ei uite ca fabrica o caruta de 2 lei. Mustang...... din parti....... VISE :???: Cīnd am sa vad Shelby Mustang-ul Made in Romania PROMIS cu piese facute la Köln (asa cum i s-a promis si lui Angelika Merkel cīnd Ford a cersit subventii de la statul german ceea ce a si primit), atunci am sa vin si eu cu felicitari, ba mai mult de atīt am sa-mi si cumpar unul dar pīna atunci, ma abtin. Americani mincinosi nu merita felicitari :twisted: |
cand au preluat fabrica au zis ca pana in 2009 vor angaja 6000 de noi muncitori, acum se amana pt 2011:)
o mica corectie aceste masini nu sunt FABRICATE la Craiova ci asamblate, pt a putea fabrica o masina mai dureaza ceva timp, deocamdata au asamblat un numar mic de masini pt acest eveniment... sa vedem ce va fi... |
Quote:
La ce foame e aici, important e ca se misca ceva. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
E buna si asta macar stim ca se face ceva in tara aia si numai e atata foame, ca multa lume a ramas fara locuri de munca. Daca stam sa ne gandim si Renault ar trebui sa miste ceva la Dacia mai concret ceva mult mai imbunatatit, cu ceva siguranta, cu niste schimbari la motoare, ei merg cu aceleasi motoare, acelasi interior, sunt chiar foarte curios ce surpriza ne da pe 15 septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt ma da spate cu ceva calumea sau si suvul ala care va fi, va avea motor ca la logan si interior de logan. Pentru Europa de Est este si normal sa faca masini ieftine si nu cine stie ce masini, nu suntem o asa tara incat sa fim in stare sa producem noi Mustanguri si Shelbi. sa zicem mersi daca ne pun sa facem Focus ST daca tot vrem sport. Vor fi si la Ford aceleasi masini ca si la Dacia putin performante si calitative si la un pretz cat sa poata cumpara cine are bani, ca nu toata lumea isi permite atata lux. Comparand dumneavostra lucru de doi lei la Ford, acelas lucru pot sa-l spun ca si la Dacia tot lucruri de doi lei au facut si fac in continuare. Inca din 99 de cand s-a cumparat dabi s-a evoluat cu loganul, astia macar facura ceva mai calumea, francezu a facut papucuri pe motorina ca sa aibe vanzari si alea niste jafuri se stricau intr-una. O sa vedem noi ce o sa faca si Ford la Craiova, s-ar putea sa dea fum astora de la Dacia in viitoru apropiat. |
Quote:
|
Quote:
PS Daca nu ma insel e Shelby. |
Quote:
|
Quote:
|
Ma da' tare te f**e pe tine grija ce fabrica O FIRMA PRIVATA. Cu ce te incalzeste pe tine ca Mustangul e facut in Romania sau in alta tara?
Vad ca obisnuiesti sa cauti insistent nod in papura la orice. ps. din cate stiu eu, Mustang Shelby e fabricat de SSC, nu de Ford. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:00. |
- Copyright 2026 4Tuning