![]() |
Re: Desenele mele: Vali
1 Attachment(s)
Nu mai pot da edit :(
Oricum m-am razgandit nu mai fac T1 si fac un T3 e mai usor ca e patratos :P Pana acum am reusit sa ii fac botul cat de cat. Astept pareri, sfaturi, critici, injuraturi si batai :lol: |
1 Attachment(s)
Cam asa arata caroseria :D ... imi poate zice si mie cineva cum pot face rotile ? :-s
|
1 Attachment(s)
pana la roti mai ai un pic de lucru :)
cam liniile astea ar trebui sa le fi folosit ca sa iasa desenul ok... sper ca intelegi.. |
Vali tata, te-ai ras. Cand Alex incepe sa foloseasca liniile rosii, ii clar...:( :lol:
|
Gata ... l-am aruncat si fac altul :))
Multumesc mba, cu liniile alea nu ma descurcam eu :D, o sa incerc sa ma folosesc de poza aia ... sarna:hug: |
1 Attachment(s)
Buna seara lume :D ... am o mare problema, nu imi mai marge calculatorul.
O noua creatie :)), mai bine zis duba aia dar sper ca de data asta mai bine facuta ... imi pare rau pentru calitatea pozei :| dar pana imi fac, calculatorul mai mult de atat nu pot:cry: |
Cu cat faci mai multe cu atat devii mai bun;) bafta:D
Incearca si tu ca si mine....uitate la desenele mele.....ce linii trag de te pierzi=)) sper sa-mi iase:P https://forum.4tuning.ro/163-freehand...ml#post2630996 poate te ajuta:D |
astept si eu ceva desene noi:D de la tine ...:Dsa vedem ce ai mai facut:P
|
O sa incerc sa mai fac ceva azi, ca zilele astea nu am mai facut nimic :-<
|
te-ai uitat la topicul meu pe schema ce am facut-o pentru roti :))? si astept sa vad ce mai faci:P
|
acum ma uit :D
|
1 Attachment(s)
pam pam :D ... imi merge calculatorul :>
|
inca nu e chiar t3 .. dar e mai bine
|
1 Attachment(s)
e mai bine :D dar la roti mai ai de lucru...ui sper sa te ajute :D desenu asta :P
|
Stiu nu arata deloc a T3 ... o sa incerc sa fac si o dacie :D, sper sa am timp sa o fac azi :P
Am mai inceput si acoala:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 19:37. |
- Copyright 2026 4Tuning