![]() |
Re: audi A4 b5
nu raspunzi la pm-uri?
le vreau eu, dar zi-mi cat timp au fost folosite, in ce stare sunt si cand poti sa le pui la curier? |
pe ce vrei sa le pui ????pe ce masina????:D
|
azi am schimbat evacuarea am un sound nebun e super:D:D:D
|
Quote:
ma refer din cauza pretului,nu calitatii ca si alea de la vulcanizare is foarte ok ti-as recomanda Brock sau ceva Rh pe 17max max cat despre fibra este cineva in parta face dupa modelul tau cum vrei tu sau are el acol matrite preturi exact nush cat poate fi o bara fiind anumai de kit intreag am auzit gen 300-400 eu si pe acol se invarte+apoi vopsit si bla bla separat ap ce suspensii si?poate m-ar interesa si pe mine,a mea ii H&R dar ii mult mult prea joasa pentru drumuriile noastre bafta |
Quote:
|
stie careva nr lu baiatu care face spoilere de la PARTA?? ms
|
as fii interesat eu de grila daka te hotarasti sa o schimbi.. si eventual jantele.. am si eu un A4 B5 1.8 20v de anu trecut. l`am adus din germania am facut cam 60.000km cu ea de atunci fara mari probleme.. masini foarte bune.. inca tin pasu cu masinile din ziua de azi fara mari probleme.
|
te intereseaza o pereche de jante pe 15" plus o diferenta pt ale tale?
|
am niste jante AZEV pe 17" late cu 10 J spate si 8 J fata (cu buza)... daca te intereseaza suna-ma la numaru asta: 0746174473! poate facem un schimb ceva:D jantele sunt cu tot cu cauciucuri!
|
man raspunde pe mess daca vrei sa facem schimb sau nu;)....
|
fireman masina ta este superba!iar jantele parca sunt facute pentru ea daca ar fi putin mai joasa ar fi perfect nu schimba nici grila nici jantele mai bine incearca sa o inoiesti cu niste faruri originale clare si stopuri cu led care sa dea cat mai mult cu alea originale..numai bine parerea mea e nici prelungiri la bari sa nu ii pui mai bine mai astepti si mai strangi bani pentru alea originale de s4...
|
ms mult de apreciere BoBO
|
frumos Audi-ul tau;)
|
Quote:
|
vand jantele sau schimb cu unele pe 16....
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning