Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   Drag Race: BMW M5 vs. Nissan GT-R (plus altele) (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/141927-drag-race-bmw-m5-vs-nissan-gt-altele.html)

Corneliu26 07-09-09 21:02

Re: Drag Race: BMW M5 vs. Nissan GT-R (plus altele)

Fratilor ce va stresati atata,sunt 2 masini total diferite,fiecare are cumparatorul lor si avantajele sale,M5 a fost o masina reusita la vremea cand a fost lansata,momentan gt-r e pe "voga".

crazyssnail 07-09-09 21:03

doamne ce masini:| masina pentru cameraman era un M5:| asta cred ca spune totul, nu am inteles insa de ce s-a tras koenigsegul cu 599 si nu cu carrera gt.

Claudell 07-09-09 21:15

Nu compari calitatea unui BMW cu a unui Nissan.Iar Tiff Nedell a declarat ca motorul BMW-ului este o opera de arta .Apropo masina este din 2004.Referitor la Nissan,multi fani ai marcii sunt dezamagiti pt ca au renuntat la tractiune spate pt 4wd.

Geo_DXG 07-09-09 21:25

doamne cum mananca asfaltul Koenigsegg-ul....oricum e paradis acolo, eu o vreau pe care considerati voi ca-i cea mai slaba :)

bmwowners 07-09-09 21:27

Sa compari un sedan enorm cu o masina sport din start mi se pare o ineptie. Si chiar si asa BMW nu s-a comportat deloc rau din punctul meu de vedere!! Nu inteleg de ce nu a comparat GT-R cu un M6 fiindca are acelas motor V10 de 500cp da macar e masina sport nu o corabie de sedan!!!

Thomas Everywhere 07-09-09 21:40

Koenigsegg rade tot!!! la ce putere are nici nu ma mira.

adrian78bmw 07-09-09 21:41

Quote:

Originally Posted by bmwowners (Post 2619793)
Sa compari un sedan enorm cu o masina sport din start mi se pare o ineptie. Si chiar si asa BMW nu s-a comportat deloc rau din punctul meu de vedere!! Nu inteleg de ce nu a comparat GT-R cu un M6 fiindca are acelas motor V10 de 500cp da macar e masina sport nu o corabie de sedan!!!

sunt doar 70 de kg intre M6 si M5 deci cam nimik..daca era o versiune CSL -150-200kg in minus se simtea mai mult atat la acceleratii cat si la tinuta de drum..deci GTR e o masina sport pura M6 e un GT

bmwowners 07-09-09 21:46

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 2619832)
sunt doar 70 de kg intre M6 si M5 deci cam nimik..daca era o versiune CSL -150-200kg in minus se simtea mai mult atat la acceleratii cat si la tinuta de drum..deci GTR e o masina sport pura M6 e un GT

Oricum diferenta s-ar fi simtit cand vorbim de astfel de masini orice kg se simte. Plus de asta sunt si alte diferente intre M5 si M6 nu doar de greutate!

YGD-sef 07-09-09 22:22

Quote:

Originally Posted by axndrei (Post 2619683)
mai eu zic ca GTR-ul e ceva incredibil pe cand din motorul ala imens V10 de 5.0 mi se pare cam clasic cand zic asta ma refer ca multe masini tari folosesc motor similar....dar GTr-ul vine cu ceva nou V6 micut 3.8 litri cu twin turbo e ceva de apreciat...este ceva NOu!!!la performante sa nu mai vorbim. Inafara de asta avantajul GTR-ului e tractiunea integrala care ii da un avantaj mare la plecarea de pe loc in fata M-urilor de la BMW, acest filmulet e din mers de pe la 40, 50 pana peste 200 unde o masina cu tractiune spate este avantajata fata de integrale, cu cat e viteza mai mare cu atat e dezavantajata tractiunea integrala.

Scurt si la obiect: BMW face cele mai tari motoare din lume(cel putin tehnologic)!iar daca M5 ar fi avut tractiune integrala fuma de mult GT-R-ul ,dar asa unde ar mai fi frumusetea condusului?cu un M5 poti face cerculete si drift pe cand cu GT-R poti lau curbe si atat!;)

boy_wonder 07-09-09 22:43

Quote:

Originally Posted by crazyssnail (Post 2619697)
doamne ce masini:| masina pentru cameraman era un M5:| asta cred ca spune totul, nu am inteles insa de ce s-a tras koenigsegul cu 599 si nu cu carrera gt.

s-a dat si cu carrera gt:

https://forum.4tuning.ro/26-filme-mov...evolution.html

cannonball 07-09-09 23:02

mi s-a parut mie sau ala din masina zicea k bmw'u ar avea ceva modificari?

pitic_wrc 07-09-09 23:11

Quote:

Originally Posted by cannonball (Post 2620099)
mi s-a parut mie sau ala din masina zicea k bmw'u ar avea ceva modificari?

are are...

Cypos 07-09-09 23:18

Mai nu va mai certati ca M5 e nu stiu cum, ca GT-R e nu stiu cum....Koenigsegg-ul le rupe pe toate...racheta nu altceva!:twisted:

Billy c25xe 07-09-09 23:49

Eu sunt curios daca GT-R - ul va mai misca in fata noului M5. :lol:

George_P. 08-09-09 00:29

copiiilor numai cu bmw rulz in cap...duceti-va pe bmw forum, aici se vrea ceva mai obiectiv...
parca daca va tot atacati unii pe altii le gasiti maine in parcare...:roll:

All times are GMT +2. The time now is 11:42.

- Copyright 2026 4Tuning