![]() |
Re: Parcari "inteligente", de acum si in Capitala
sa vezi ce show va fi cand o sa stai ca prostu si nu-ti vine masina sau o sa fie careva care-si lasa masina la liber si se misca de pe pozitie si o sa stea toata lumea sa se uite la masini.
|
Quote:
Edilii nu se gandesc bine la "amortisment". GRAV! |
practic, dar relativ inestetic
|
Quote:
corect spus !!! |
Sunt curios de ce nu ni se spune si adresa unde sunt amplasate? am mai citit stirea si la fel ca aici lipsea locatia, stau in Militari dar nu am vazut asa ceva construindu-se. Ca sa cred vreau sa le vad.
|
In orasele civilizate exista asa ceva de zeci de ani...si n-au patit nimic.Oare suntem noi mai prosti???!!!
|
nu e o noutate pentru iubitorii seriei fast and furious
plus ca oamenii o sa se teme la inceput sa-si bage masina acolo... oricum bravo, in sfarsit ceva evolutie in ro... |
cam nasol....la ce alarme au vecini mei....cand o sa vreau sa scot si eu masina mea....pana le muta pe alea....o sa inceapa sa urle toate.....
|
https://www.youtube.com/watch?v=tPIjttQaONA
interesant, numa ca parca in china is mai aranjate, au si acoperis , bine amplasate Quote:
|
se vad extrem de prost parcarile (sa vedem la iarna cand o-r ingheta angrenajele o sa vedeti la pro ) Bucurestiul asta arata jalnic cladiri aiurea aruncate peste tot
|
am pus un vdeo mai sus , pt cei care l-au vazut, de ce nu arata si ale noastre asa??, adica ala ce le-am vazut in poze sunt puse aiurea , arata urat asa niste schelete de metal :|
|
Sa vedem cat de practica va fi.
|
Hmmm.... daca ma gandesc bine, un "utilaj" din asta ocupa cel putin 2 locuri de parcare... ca sa nu zic 3, ceea ce reduce "eficienta". Practic, nu se creaza 12 locuri de parcare, ci doar 9.
|
daca pun parcari dastea si la mine in spatele blocului(cea ce nu cred ca stau in dristor :D )...sa vad cum isi mai spala vecini mei masinile in spatele blocului....arunca cu apa de la geam direct pe ea......mai nasol daca imi iau loc de parcare intr-o astfel de parcare si nimeresc sub o masina ca a unui vecin de al meu....de ii curge tot timpul ulei.....ce ar fii pe masina mea????
|
daca doamne fereste una dintre masini face un scurt circuit??? iau foc toate 24 de masini?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:05. |
- Copyright 2026 4Tuning