![]() |
Re: Obiceiuri in trafic
Quote:
|
Imi caut maselele pierdute... :)
|
obiceiuri de pieton...
|
Bah frana frate ca am glumit...
|
Quote:
|
ai scuip injur pe nesintzitzitzi care imi taie fatza , injur pietoni care nu se grabesc pe trecere si alte chesti urate .
|
da sunt niste obiceiuri...la faza cu pietonii e cam urat...
|
Iiinjuri tot in stil messenger?
|
1) să plec brusc la semafor :twisted:
2) să , merg cu muzica la maxim„ aveam o stație de 1200W + 250w boxe + Bass 750W , logic că nu știu câti RMS aveam , dar aveam destul..:headfones 3) merg mereu cu geamurile închise:mrhappy: 4) îmi pun melodiile , în funcție de locul unde mă aflu (în oraș , în afară , pe centură ...bla bla bla):yes: 5) NU ;dar NU fumez în mașină . fiindcă fac sex în ea :censored: |
=)))))))) Tare celino :)))))))
Si eu cand merg cu masina , din an in pasti , dau muzica la maxim , cand ma aproprii de un obstacol in afara de pietoni franez usor si de regula franez usor . Nu am obiceiuri sa mananc sa beau cand conduc sau sa vb la tel , claxonez daca e nevoie , nu merg in oras mai mult de 60-70km/h doar daca ma enerveaza unu sau vreau sa ma dau in spectacol , vara merg cu geamul deschis ca na tre sa bubuie boxele si sa se uite gagicile sa zica , uite-l pe ala ce masina smechera are ( asta cu masina peste 50 de ani cand imi iau si eu vreun A8 sau Mustang de la SH ) , iarna mai deschid geamul sa intre aer ca cu clima ma sufoc ... nu suport frigul neam ! Evit gropile ( cine stie cunoaste : 3 puncte pe permis ) . Mai am momente cand mai plec si eu " sport " cu masina mea care duce cadavre la morga dar nu des ca risc sa iau turbina noua ... port centura deoarece asa m-am obisnuit si m-a salvat de multe ori de amenda ... cam asta e in mare . Imi place sa am grija de masina , pentru ca si ea are grija de tine ! |
am eu un obicei :-D centura de siguranta :-D plm, ca tot faceti misto de mine..
|
Quote:
|
Mai ai obiceiul sa tragi si frana de mana...
|
e la indemana :-D
|
LOL :)))))))) Omul invizibil cand intri pe vizibil ?
Ravy ai grija de care frana de mana tragi :)) ca de una trebuie sa traga femeia :D |
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
- Copyright 2026 4Tuning