![]() |
Re: Recomandari: - Capitolul Muzica
1 Attachment(s)
inca una de la baiatu' :headfones
|
1 Attachment(s)
Cred că e prea frumoasă melodia , dar să ai măcar ”ceva” în mașină , să se audă frumos!
Cine vrea sa vadă ceva pe youtube |
10 Attachment(s)
Din ce mai ascult eu:headfones :rockon: :joy:
|
5 Attachment(s)
Sper sa va placa ! :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
11 Attachment(s)
Din ce ascult eu :)
|
1 Attachment(s)
:-?? ce mai canta si pe la mine ...
|
io va dau sa cautati k asa sigur le vede/asculta toata lumea...
1. DMX - We right here 2. Nelly - Party people 3. Nelly - E.I. 4. Pitbull - Back up 5. T.I. feat. Trick D. - Beemerz & Benzes 6. Jay-Z - Big Pimpin' 7. T.I. - Clubbin 8. Chingy feat. Jermaine Dupri - Dem Jeans 9. Flo Rida - Don't know how 2 act 10. T.I. - Drive slow remix 11. Grasu XXL - Grav,grav,grav 12. Chamilionaire - Hip-Hop Police 13. Pitbull - Hustler's Withdrawal 14. Flo Rida feat Will.I.Am - In the ayer 15. Israle feat. Lil'Jhon - Crazy 16. Ludacris - Stand up 17. Chingy feat Tity-Boi and I20 - Represent 18. Ja Rule feat Lil Wayne - Uh Oh cine nu le asculta, are de pierdut |
https://www.youtube.com/watch?v=oIKlJIcZP2g mia uitati una aici foarte tare........sunt tari pesele alea daffy mai stii?
|
7 Attachment(s)
enjoy:D
|
1 Attachment(s)
Asta asa la mai mult : cateringa ... dar merge :D
Ce a iesit dupa 10-20 de min de jucat cu 3-4 piese si Nero ... :rolleyes2 ! " Cine e cu noi .. Striga .. ooo Sus pe bar Sus pe bar Sa-ti trag la **** ... Ete **** , Vorbeste lumea ... " Cand n-ai ce face pe la 2-3 noaptea :rolleyes2 P.S. : VERSURI EXPLICITE ! |
1 Attachment(s)
:lol::lol::lol::lol:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Primul CD cu un mix facut de mine DJ AnoniM ! Poza mai jos . Este audio si contine un set de 70 si ceva de minute numai cu house ... mai am 5-6 CDuri acasa ... cine vrea , sa ma contacteze si ii dau ... Urmatorul CD va contine piese sub format mp3 ! Si un clip surpriza :) ... cand le fac va anunt ... Piesa de mai jos este una dintre cele care vor fi puse pe CD acesta ... va fi gata cam intr-o saptamana doua Se distribuie gratis ! Sper sa va placa |
hai ca vin si eu cu ceva ce da bn pe masina .... sper sa va placa:
1. Pryda- Rackfunk 2. La CoKa Nostra ft Snoop Dog -Bang Bang 3. Groovemagnet-sunrize 4. Azzido da Bass- dooms night 5. Black Buddafly- Rock a Bye 6. David Guetta- Summer moon daca mai vreti va astept sa vb pe mess la id : costeldita. O zi buna! |
2 Attachment(s)
hai sa pun si eu ...
ATENTIE URECHILE ! :peace: |
2 Attachment(s)
ceva si de la mine:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:11. |
- Copyright 2026 4Tuning