Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   IS - 05 - AGA (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/141729-is-05-aga.html)

Wlad 13-09-09 09:28

Re: IS - 05 - AGA

hai ca prinde forma!..ar merge bine un bad boy look finut si o grila fara semn:-) la ce spoiler te-ai gandit?cel original?
spor la munca:-)
p.s.cum ai facut semnalele albe la cealalta"fata"? le-ai decolorat ?:-)ms

yulika 13-09-09 10:41

2 Attachment(s)
deci .. capota fata .. 2 bucati : -una alba bad boy look pun si poza
-una neagra foliata
semnalele asa le'am avut decolorate
iar spoilerul e model 2000
uite si cev poze

yulika 13-09-09 21:39

rog cunoscatorilor sa imi posteze o poza .. cu o flansa pt carburator dublu .. plz ..

BR_87_BJA 13-09-09 22:19

salut! pt a monta bord cn trebuie sa demontezi tot bordul tau de pe masina si caloriferul de caldura,mergi la tinichigiu si iti sudeaza o tabla in locul caloriferului si iti astupa si gaura de la ventilatorul vechi si in locul unde ti-a sudat tabla la calorifer face 2 gauri pt aeroterma de cn.cand iti cumperi bord cn de la dezmembrari sa ii ceri toate ornamentele si clemele pt a le monta usor.

si mai ai o problema trebuie sa modifici pozitia motorasului de stresgatoare iar atunci cand iti pozitionezi aeroterma sa fii atent la tija din dreapta al ansamblului de stregatoare ca-ti loveste in aeroterma, asa am patit eu dupa ce a dat tinichigiul gaurile pt aeroterma.

Quote:

Originally Posted by TheADX (Post 2409647)
da faza cu calcatu brusc la injectia mea se pare ca nu ii prieste :D nu creste in ture instant.. nu e ca la carburatie.. Si am observat cateodata cand stau cu ia pe liber la relanti si incerc dupa sa o turez brusc cade acu :( zici ca se ineaca da sa se opreasca...

Sal! si eu am o Dacie LXi din 2001 si sa sti ca am aceeasi problema! Si m-am apucat de cautat cauza... am bagat carburant mai bun (Carera100) si am schimbat filtrul de benzina, filtru de aer, (si unul spor si unul stoc nou) am desfacut pompa de injectie din rezervor si am curatat-o, am desfacut si am curatat sistemul de injectie, numa injenctorul nu lam curata si nu am rezolvat nimica, o mica imbunatatire! atunci am luat legatura cu un prieten care e director de service la Dacia si am mers la reprezentanta si mi-a puso pe testar! Bineinteles ca sistemul de alimentare e ok, nici un alt defect, dar atunci care e cauza??? Pana la urma am mai vb cu prietenu meu de la Dacia si mai spus ca singura cauza poate fi catalizatorul imbaxit, (oricum nu am iesit in parametri normali noxele la ITP). M-am interesat cat e un catalizator nou! E apoximativ 800, 900 de lei! :(
Daca tot am in proiect de modificare sistemul de evacuare am zis sa scot tot ce ii in catalizator si sa vad atunci daca se remediaza problema!?
Poate stie cineva ceva legat de acest subiect???
Bafta in toate si asfalt uscat!!! ;)

yulika 14-09-09 12:36

ms pt. sfaturi .. sper k in max 2 sapt sa ma chinui cu bordul :evil:

yulika 15-09-09 23:16

5 Attachment(s)
colegul din service :D
:arrow::arrow::arrow:

andi_cimpean 16-09-09 12:11

Quote:

Originally Posted by yulika (Post 2643248)
colegul din service :D
:arrow::arrow::arrow:

o masina legenda...care nu isi merita soarta asta...

Ii trebuia cel putin un service cu pereti:(...

yulika 16-09-09 12:34

ce sa'i faci .. nu toata lumea isi permite service cu pereti :)

yulika 17-09-09 17:27

3 Attachment(s)
under construction

yulika 28-09-09 13:01

3 Attachment(s)
probleme cu bordul :| ...... Treb sa schimb toata instalatia pt a pune bord CN ... si e scumpa manopera c sa fac ? ....... bord CN sau d ala vechi ?

yulika 29-09-09 07:33

3 Attachment(s)
:yikes::yikes::yikes:

P.S. Ce ALB sa ii dau .. ? ALB 10 ; ALB 13 ; ALB Boreal ?

BR_87_BJA 29-09-09 08:37

dai un alb boreal alb 10 e scump albul boreal il gasesti la pretul de 80 ron cu tot cu intaritor nu te zgarci si cumpara-i si intaritorul ei ca sa nu ai probleme

Alex4u 29-09-09 13:30

hay ca iese..ushor ushor o sa fie ok masina:X

Wlad 29-09-09 13:55

clar alb BOREAL!

Alex4u 29-09-09 16:11

Daca as fii fost in locul tau sincer as fii facut-o cn1 cum era ..au mai ramas putine dacii modelul ala si era super..

All times are GMT +2. The time now is 15:28.

- Copyright 2026 4Tuning