![]() |
Re: Ford Fiesta MK3 1.4 - furnica
in primul rand multumesc
prima poza e din ziua in care am luat-o...arata destul de rau, nu cred ca se facuse curat in ea de ani buni folii si jante ar fi exact ceea ce vreau eu sa ii fac dar momentan sunt fara servici, stau pe banii parintilor si nu imi permit semnale albe..de cand ma uit pe site-uri sa le iau..sunt 50 ron amandoua..noi...si am avut bani de cheltuit aiurea, am vrut sa le iau..da atunci am zis ca nu sunt o prioritate :| bad boy..o sa fie si ala cand o sa mai primeasca masina cateva mici retusuri..cand or sa fie bani...momentan stau si eu si ma uit la ea...benzina si cam atat :( |
ii simpatica buburuza :D
ar arata fain clean look |
clean look o sa ii fac..dar dupa ce fac rost de un compresor...pistol de vopsit am, deci e un inceput :D...ca trebuie vopsita toata masina daca modific ceva la ea, din cauza lipsei solutiilor pentru retus..am cautat peste tot spray la culoarea masinii si nu am gasit..in fine, idei am eu , foarte multe, lipsesc banii //care sper sa vina si ei daca imi gasesc de munca :D...tineti aproape :P
oricum..pana fac rost de $$ , accept sfaturi , idei, ponturi, oferte de piese :D |
news.. i-am facut deschidere portbagaj din buton, inca un pas catre clean look :D
cost : 15 ron motoras 10 ron buton 9 ron cablu si cateva ore de munca, dar se merita |
salut ! poti sa-mi spui si mie de unde le-ai luat? ca as vrea si eu sa-mi fac asa :)
|
pai butonul si ''motorasul'' le-am luat de la un magazin de piese auto, cred ca gasesti la orice magazin, iar cablul de la un magazin de electrice, dar ai grija sa nu iei vreun cablu dinala de boxe subtire ..ia ceva mai serios, sa reziste curentului
butonul , e cu revenire( cum ai si la sonerie acasa), sa nu iei altfel ca risti sa arzi motorasul, si sa iei la fel, ceva sa reziste curentului, nu unul de sonerie:D, se gasesc tot la magazine cu specific auto ..al meu rezista pana la 20 amperi, e binisor, dar asta e cel mai bun ce am gasit |
2 Attachment(s)
under construction
|
furnicuta harnicuta:P
|
2 Attachment(s)
intrebare...
masina mea e in curs de reconditionare (, tinichigerie si vopsea) cum ara arata mai bine? cu capacele ei, destul de frumusele sau sa-i reconditionez jantele , sa le dau o vopsea, un lac ceva? pun doua poze, una de pe net, ca nu am poze cu jantele mele dezvelite dar sunt identice cu cele de la fiesta rosie :D si inca ceva...ii mai pun bandourile sau nu? mie m-i se par foarte utile bandourile si am o retinere in vederea renuntarii |
Salut! Am si eu o Fiesta 1.1 din 95, in rest e cam ca a ta.Sper ca in viitor sa le facem sa arate a masini rele.:DTe sfatuiesc sa pastrezi capacele de le ai pe masina pana ii pui niste jante mai mari.Oricum masina se prezinta bine.Felicitari si bafta in continuare!
|
eu pana mi-am luat jante am umblat fara capace mi se par aiurea acum fiecare, apropo eu am renuntat la bandouri :) da sunt utile dar si naspa la ochii ( mie cel putin)
|
2 Attachment(s)
m-am hotarat, raman capacele ..oricum sunt frumusele:)
a prins-o zapada dezbracata :D..dar ii dam si haine noi si frumoase cat de curand bad boy si clean look :D :oops: (capota era deschisa ) |
2 Attachment(s)
s-a cumparat si vopseaua...klar- gri carbon...sper sa dea bine pe buburuza culoarea asta mai inchisa...as vrea sa ii pun si o folie pe spate
nu mai am rabdare :( |
Salut, o sa arate frumos cu clean look.Te-ai gandit unde o sa pui numarul in spate? Am auzit ca se potriveste bara de la Fiesta Mk4 la care se pune numarul jos.Eu gasisem una pentru a mea, dar acum masina mea e la vanzare.Bafta!
|
numarul o sa il pun sub bara, am facut rost si de sistem de iluminat....sper sa arate bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:53. |
- Copyright 2026 4Tuning