![]() |
Re: Dacia Logan - CarLine tuning
it's goooood!culoare nu e kine stie ce...poate mi se pare din cauza bumper-urilor k nu sunt in culoare...dar mere:D
|
e frumos kitt u, dar si jantele sunt incluse in pret ? sau la ce pret sunt ?
oricum, pt dacia arata destul de bine :D |
arata destul de bine;)
|
e chiar reusita ! pe bune imi place la nebunie !
|
ii da cat de cat un alt aspect ! ceva mai placut! merge arata binishor
|
scump, frate, scump. la altii e mai ieftin. insa spoileru' fata e cel mai tare de pana acum. la spate tot cei de la pilot se picep. poale asa o sa arate loganurile din campionatu ala din olanda parca.
|
Sincer kit-ul asta mi se pare finut si dragut in acelas timp!
|
jantele imi plac atat in restu nu`i impresionant
|
Kitul e vechi deja , insa fata e copiat dupa M Pachet de E46 iar spatele e un model classic in 3 prize, spate de acest tip s-a pus deja de cateva ori e cel mai usor !
|
din fata arata bine...si jantele sunt misto, dar cred k mia puteau sa lucreze si la spate...e prea simplu
|
Imi place pentru ca e finutz dar cum au spus si cei de mai sus cel pilot e pe locul 1... 8)
|
1 Attachment(s)
da! e ceva!dar raman totusi la RacingLine_pilot!!E MULT MAI SEXY...ma bucur ca se poate si la noi!!
|
frumos..... bafta..dar mii se pare UN PIK kam scump... dar ata e... oricum imi place..
|
cateva info.
putetzi achizitiona kitul prin augsburg international....pret: spoiler fata : 1130 ron spoiler spate : 1130 ron ornament praguri : 728 ron ornament toba : 103 ron proiectoare ceata : 266 ron set jante dezent : 2004 ron + tarif montaj |
Nu arata rau.Pastreaza o linie linistita, calma a Loganului.Cei de la Pilot insa se pricep mai bine insa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:42. |
- Copyright 2026 4Tuning