![]() |
Re: Magnat Transforce Reference sau JBL GTO1204BP
Multumesc pentru aceste sfaturi, voi tine cont de ele! Numai bine!:D
|
Bafta cu sistemul, spor la muzica!
|
O ultima intrebare (acum mai mult iti dau o tema:-P) cam ce woofere mi ai recomanda pt. ampliful pe care il am. Care crezi tu, sau chiar sti ca suna bine. Multumesc!
|
Pai, din ce am avut eu, poti sa te uiti la un Helix Precision P12V . Are 350 W RMS, dar eu stiu oameni care dau in el cu 700 W RMS si nu are nici o treaba. Eu l-am avut pe un amplificator Helix Esprit E10, si suna destul de frumos si cald. ;)
Ai mai putea sa te uiti la Helix Esprit E300 , care cred ca poti sa il iei si cu incinta de fabrica, in aia suna cel mai bine. Si pe asta l-am avut, dar nu-l ajuta incinta in care era, dar chiar si asa suna frumos si cobora destul de jos. Aici ma bazez pe ce am avut eu si pe experienta mea proprie si personala. Ca sa sune foarte bine, un subwoofer ar trebui sa fie mai slab ca putere decat amplificatorul care il misca. Asta este din nevoia de control asupra difuzorului. Regula este valabila la toate tipurile de difuzoare si nu este ceva adevarat ca daca pui putere mai mare pe un difuzor, il arzi imediat. Daca o faci intr-un mod controlat, ai toate sansele sa tii acel difuzor mult si bine fara nici o problema. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:04. |
- Copyright 2026 4Tuning