![]() |
Re: concurs
5 Attachment(s)
RX7:arrow:
|
6 Attachment(s)
My Mazda rx-7 :D
|
7 Attachment(s)
................
|
4 Attachment(s)
Puneti si voi pozele in format .JPG va rog ! Daca un moderator are timp sa faca asta i-as fi recunoscator. O sa postez si eu masina in cateva momente.
---------------------------------------------------------------------------- Gata, am postat si masina :-P |
5 Attachment(s)
..............
|
6 Attachment(s)
RECTIFIC nu mai vreau Mazda rx-7 din primul post ...o vreau pe asta :lol::lol::lol: de sunt cam nehotarat :lol:
|
Quote:
dar pe viitor sa se stie o data ce ati intrat in concurs cu o lucrare sa ramana aceea ca dupaia se creaza deszordine si nu se mai intelege care e care ;) ultima strigare poll se face dupamiaza:!: |
Quote:
Daca nu`ti ziceam ca vai ai rx7 cu flacari etc...nu puneai alta...ce naiba. AHahaha....nu pot sa cred ce te`ai atacat :lol::lol: Scuze pt off topic. Pozele pentru poll le alegem noi? daca da, la mine sa fie primele 2 2@Victor:Am scris un post mai sus sa se puna pozele in format JPG..e asa greu sa selectezi atunci cand salvezi poza? in loc de bmp sa o faci jpg? |
Quote:
|
La urmatorul , vreau sa particip si eu , sper ca alegeti o masina frumusica pt modificat!
|
si eu ma bag la urmatorul concurs :)
|
Si eu:D.Numa sa fiu atent aici cand e urmatorul...
|
si eu ma plangeam ca nu participa lumea:lol:
bun venit la toti! asteptam sa se incheie pollul curent(pe care lam facut prea lung:rolleyes2) si castigatorul ne da tema daca aveti sugestii ca sa mearga treaba mai bine va rog sa le postati aici;) |
Eu propun sa se inceapa un nou concurs in ciuda faptului ca mai este unul in desfasurare. Despre cine sa aleaga masina nu stiu ce sa zic.
|
Quote:
castigatorul isi alege o sa ma uit chiar acum cine conduce(19 16) LE: intrucat 3 zile au trecut (pollul va tine 3 zile de acum inainte) avind in vedere numarul de voturi castigatorul este Victor_WRC caruie ii cer (respectuos:-)) sa aleaga urmatoarea tema;) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:54. |
- Copyright 2026 4Tuning