![]() |
Re: Facelift pentru Volvo C70
Prima data cand ma oripileaza un Volvo, fata aia e de cea mai jalnica koreana.
|
Parerea mea e ca au pozitionat bine antena GPS,daca o punea normal (pe plafon) si plafonul se decapoteaza,atunci unde altundeva (corectati-ma daca gresesc)?Mi se pare cam mare emblema dupa grila.Oricum,preferatul meu de la Volvo ramane C30-ul T5 :yes: .
|
2.4i si doar 140 de cai? Cam jenant..
|
Quote:
|
Quote:
|
Au inceput sa le cam urateasca.Interiorul nu era el stralucit dar acum parca e tot mai rau
|
ce frumoasa:X:X:X:X:X
|
frumos faceliftul fata de varianta mai veche....
|
Quote:
Deci, e un 2.4 de 140, un 2.4 de 170, si un 2.5 de 230, tu l-ai citit decat pe primul :)) |
Quote:
|
Nu ma da pe spate modelul asta!
|
Quote:
ia tu orice motor de 1.4 turbo de 170 cp si pune-l langa asta si sa vezi ca acel turbo... mic... ramane in urma! si ce economie ai? atunci cand nu depasesti 3000 rpm!... ce inseamna asta? ca o sa traga... ca loganu de 75 cp! ca abia se incalzeste turbina, apoi ca sa ajunga la 170 cai ii trebuie toate cele ~6500 rpm, unde consuma... rau de tot! si pe unde mai pui ca motorul nu o sa tina 5 ani, cine stie, daca mergi cu el la cumparaturi poate, daca te duci pe autostrada, ramane de vazut! in semnatura vad ca ai o masina buna... fratele VOLVO-ului, astfel de masini sunt NEMURITOARE! |
Quote:
N-am vorbit de 1.4 de 170 de cai putere, e clar ca un 1.4 n-ar putea sa faca lucru asta. Vorbeam de un 1.6 turbo care sunt destul de fasnetze. Eu am 1.8 turbo la saab si 150 cp si se duce, nu zic ca 2.4i de 140 cp nu ar fi bun, insa C70 are cam aceeasi greutate echivalenta cu S40 fiind pe aceeasi platforma, iar greutate il dezavantajeaza, economia acestui motoru nu ai sa o vezi niciodata, consuma enorm demult mai ales la turatii mari, in viteza sau depasiri rapide. Nu stiu de ce are o masa atat de greoaie, ca Volvo S60 e mai usor ca S40. |
Quote:
la turatii joase sta toata schema... una este o masina cu motor mare 2.5 l la 1500 rpm si alta este motorul de 1.6 l la.. sa zicem si 2000 rpm, intr-adevar sunt mai economice, dar eu unu tot nu as face o asemenea comparatie, si strict intre benzinare. sper ca in viitor benzina sa isi mentina un trend descendent, ca atunci cand o sa pot, sa imi schimb si eu meganu pe un Volvo.. sau Saab... de 2.5 litri... :love: aspirat. Am mers cu o asemenea masina... si altceva, sincer, NU EXISTA! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:50. |
- Copyright 2026 4Tuning