![]() |
Re: E36 - 318i
@sapro - bafta sa iti gasesti ce vrei tu :D
@csk - ti-o arat nene:)) nu ma supar, stai linistit..parerile sunt impartite:P |
Ba esti nebun...ti`am mai zis si pe valcea...e mistoooooooo !
@Ionut: frumoase pozele, felicitari :D @Trafy: sa ai grija nene de ea...si sa ajungi departe cu ea ! |
multumesc Danutz...cand ajungi prin oras da`mi un tzar pe cosmote
|
sa stapanesti sanatos matza... frumoasa foc
|
multumesc nene
|
hmm...te am vazut aseara pe republici cu ea daca nu ma insel :D
frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos :> :D apropo, ce consum ai la ea ? |
multumesc MiTzA, ai golfu ala 3 verde cumva ? ..consum...6 fix afara si in oras ..cam 9-10..depinde,..
|
nop, azi 'am batut palma' pt o fabia :P ( sunt incepator :P )
pareai foarte agresiv |
sa o stapanesti sanatos si sa mi`o arati si mie...
depinde pe la ce ora, daca era mai pe seara ii aratam unui coleg de forum cum fuge...:) |
Frumos...o baza buna de plecare...bafta cu proiectul in viitor.
|
momentan masina e la 'fostu' propietar...sa vad, eu as vrea sa o tin la el pana iau permisu ( sta la curte ) decat sa o tin in parcare....pana mea, masina nemiscata bate la ochii, si nu prea as vrea sa fiu prada hotilor din prima....sa vad ce zic si ai mei :P
Cred ca la sfarsitu saptamanii o sa ii fac niste poze si le postez :P . Gasisem si eu 2 bmw`uri frumoase cand cobori pasarela aia la combinat si vi spre oras imediat pe stanga e un loc de dezmembrari...un 316i si un 318i , frumoase amandoua, dar parca mai frumos era 318i`u , mov, electric, chestii , dar ma speriat motoru', mi s-a parut destul de mare si avand un amic cu 316i` compact, consum tot cam ca al tau 10 in oras, am zis pas :P era trecut de 9, ai iesit de pe o alee, te ai bagat tare pe republici in jos, in 'fundu'' unuia :)) |
Bravo nene!... Aşa m-ai anunţat şi pe mine că ţi-ai luat maşină!...
Bravo, frumoasă maşina! S-o stăpāneşti sănătos şi fără incidente neplăcute!... |
1 Attachment(s)
@El_Nino - multumesc mult man:P
@MitZa - da...atunci am iesit la o tura cu un tovaras.. @Motruleeeee - nu iti merge calculatoru...cel putin asa a zis Oana dimineata:P Azi am facut sa mearga becurile din plafoniera si becurile din bord+ cativa martori.....le aveam arse.., s-a restat oil service, becul de la scrumiiera, scrumiera sa se inchida...toate datorita lui jmekerdemik caruia ii multumesc mult si nu il uit cu berea aia:P |
e frumoasa si a ta.. :) parca ar arata bine si cu folie mai deschisa pe fata :) .. da conteaza sa iti placa tie :)
|
da...ma gandeam sa pun folie mai deschisa pe fata....si sa vad ce naiba fac cu farul din dreapta ca imi face condens rau..:( ce solutie imi recomandati ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:29. |
- Copyright 2026 4Tuning