![]() |
Re: Provocari
tu te referi la ala cu care s-a dat RAF-ul ?
pai sa punem problema astfel ... ala cu care s-a dat RAF-ul avea 110 cai la baza si RAF-ul i-a dat 2 masini.... cel in cauza acuma are in jur de 160 la baza ..... ce zici ? :)) tin sa mentionez ca RAF era golful acela 4 gti destul de tare....peste 200 cai zic eu. |
Quote:
|
nu va mai certatzi atata...o sa se vada la momentul poportun....
|
are vreunul test dino facut de stitzi voi catzi cai are ala si ala?multzi pot sa afirme ce vor ei...adevarul e in strada fratzilor....nu pe forum...
|
BMW-ul nu are nici o madificare, e prea tare in varianta standard, poate l-o modifica dupa ce il arde cineva, ca pana acum nu s-a intamplat; a vazut cineva liniutele de la galati de anul trecut? era unul argintiu de BR;- FOI -
|
da il stiu , a iesit la jumate de masina in fata la toy care e exact aceeasi masina ca aia de la braila.
|
daca nu ma insel e un urs argintiu nu?
|
e o pisicuta gri
|
e doar o masina nervoasa cu un pilot bun, si, apropo, baiatul a zis ca o da din toate pozitiile oricui; va asteapta la liniute
|
nu are rost sa continuam :)
intotdeauna e unu mai bun ca tine asa ca , ca sa zici ca o dai la toti din toate pozitiile mi se pare o remarca indrazneata pentru o masina stock. eu sper sa se ridice la nivelul celorlalti ca vreau sa vad spectacol. :D |
nu e masina mea, dar asa m-a rugat baiatul sa transmit;
|
cunosc masina(foi-ul), este o masina stock f buna, insa poate castiga doar prin neprezentare.... si cand zic asta ma refer la pepy, gtt 1.7t, crx vtec...etc
|
sper sa vina gtt-ul, poate il si face, de mult vreau sa il conving sa modifice ceva la bmw
|
poate o sa se intample sa se apuce de modificat la el mai repede decat crezi..:))
ca doar vorba aia mai sunt cateva zile pana la legale nu? |
bmw ala pica la 165-200 ... e o tinta moarta :))
nu vad ce poate faca stock in fata unu speedster de ~250 de cai ( asta in cazul in care renunta la butelia de nos ) :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:47. |
- Copyright 2026 4Tuning