Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Lotus scoate la lumina noul Exige Cup 260 (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/140381-lotus-scoate-lumina-noul-exige-cup-260-a.html)

crazyssnail 28-08-09 23:14

Re: Lotus scoate la lumina noul Exige Cup 260

are al doilea buson pentru rezervor. este si electric?

celica_rx8 29-08-09 01:17

Smechera rau masina :)

Flippy20 29-08-09 12:53

dementa masina .....:X

masina de jucarie lotusul:d pt copii mari :D

speed line 29-08-09 13:42

Quote:

Originally Posted by shu.lee (Post 2593781)
arata bine, mai putin eleronul care n-are nici o legatura cu masina, nu stiu cum de l-au pus acolo, cred ca erau betzi.

Nu erau beti, pe o masina performanta cum e Lotus, care este renumita pentru manevrabilitatea masinilor eleronul nu este pus pt desing este pus ca sa ofere masini downforce la viteze mari. Asa ca nu conteaza cum arata atata timp cat isi face treaba ;)

bmwowners 29-08-09 20:30

Doamne ce imi e dat sa citesc aici nu stiu daca sa plang sau sa rad.

Despre masina:
In primul rand masina este o dovada clara de tehologie si performanta sunt multe masini care au peste 300-400cp si nu reusesc sa atinga de la 0-100km/h in 4,1secunde. Asta o data in al doilea rand cei ce nu cunosc traditia si istoria masinilor Lotus nu ar trebuii sa vorbeasca cei pentru care Lotus este doar o alta marca de masini sa treaca peste acest articol fara sa il citeasca!

Despre comentarii:
Unora nu le place aspectul domne nu e Mercedes S-Klasse e urat domne e urat de porc chiar dar putin stiu ca pentru a ajunge la astfel de performante trebuie sa sacrifici mult din design. Altora li se pare o nimica toata ca s-a imbunatatit performanta cu 0,2 secunde dar nu stiu daca stie cat de greu e sa obtii acele 0,2sec la acest nivel cand vorbim de 4 secunde. Altul vede guri de ventilatie de la Logan nu stiu unde eventual sa mi le arate si mie ca sunt mai chior de fel. Altuia i se pare ca eleronul nu este frumos si este degeaba nu stiu daca el a auzit de downforce adica pe intelesul lui apasa curul masinii pe strada sa ramana pe sosea.

P.S. Sper sa nu fie sters sau editat de vreunu dintre moderatori acest post fiindca nu am jignit pe nimeni nu am incalcat deloc regulamentul!

shu.lee 29-08-09 20:52

Quote:

Originally Posted by speed line (Post 2594833)
Nu erau beti, pe o masina performanta cum e Lotus, care este renumita pentru manevrabilitatea masinilor eleronul nu este pus pt desing este pus ca sa ofere masini downforce la viteze mari. Asa ca nu conteaza cum arata atata timp cat isi face treaba ;)

de fiecare data cand comentez ceva despre un eleron sar fizicienii sa-mi explice despre forta deportanta, manevrabilitate, etc :).

GJ 64 GAB 29-08-09 21:06

Haide să nu ne tatonăm acum!... Omu' ţi-a explicat care este faza cu eleronul!...
Atāta tot!...

speed line 29-08-09 22:14

Quote:

Originally Posted by shu.lee (Post 2595627)
de fiecare data cand comentez ceva despre un eleron sar fizicienii sa-mi explice despre forta deportanta, manevrabilitate, etc :).

am incercat sa iti explic frumos desi daca aveai vre-un habar despre masini probabil ai fi stiut e lasa ca te faci mai mare si inveti :P

shu.lee 29-08-09 23:04

Quote:

Originally Posted by speed line (Post 2595779)
am incercat sa iti explic frumos desi daca aveai vre-un habar despre masini probabil ai fi stiut e lasa ca te faci mai mare si inveti :P

vezi ca am stage mai mare ca tine :twisted:

rapid_1923 29-08-09 23:55

jucarie pt oameni mari si nimic mai mult ;)

SV25MBN 29-08-09 23:59

Quote:

Originally Posted by shu.lee (Post 2595887)
vezi ca am stage mai mare ca tine :twisted:

Stage mai mare poti sa faci si facand posturi aiurea, inutile. Asta nu te face un mai mare cunoscator de masini. Ti-a zis foarte bine ce ti-a zis despre eleron, la o masina de performanta nu aspectul este cel mai important, nu e totul ca-n NFS.

vladberca 30-08-09 07:13

masina creata special pt circuit, ar fi interesant un comaprativ cu porsche gt3: este la jumatate de pret fata de acesta, iar la performante nu sunt diferente f mari (exceptie v max)...

GJ 64 GAB 30-08-09 11:59

Ar fi frumos să vedem un duel īntre Porche GT3 şi Lotus!...
Chiar aş vrea să văd care ar fi peste care!...

FloweRffs 30-08-09 13:47

performante bune si aspect pe masura

speed line 30-08-09 13:50

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 2596658)
Ar fi frumos să vedem un duel īntre Porche GT3 şi Lotus!...
Chiar aş vrea să văd care ar fi peste care!...

la o cursa de drag Porche cred ca ar castiga ajunge la suta 0,1 sec mai repede :D 178 cai in plus pt porche da pe circuit e destul de echilibrata

All times are GMT +2. The time now is 17:58.

- Copyright 2026 4Tuning