![]() |
Re: Lotus scoate la lumina noul Exige Cup 260
are al doilea buson pentru rezervor. este si electric?
|
Smechera rau masina :)
|
dementa masina .....:X
masina de jucarie lotusul:d pt copii mari :D |
Quote:
|
Doamne ce imi e dat sa citesc aici nu stiu daca sa plang sau sa rad.
Despre masina: In primul rand masina este o dovada clara de tehologie si performanta sunt multe masini care au peste 300-400cp si nu reusesc sa atinga de la 0-100km/h in 4,1secunde. Asta o data in al doilea rand cei ce nu cunosc traditia si istoria masinilor Lotus nu ar trebuii sa vorbeasca cei pentru care Lotus este doar o alta marca de masini sa treaca peste acest articol fara sa il citeasca! Despre comentarii: Unora nu le place aspectul domne nu e Mercedes S-Klasse e urat domne e urat de porc chiar dar putin stiu ca pentru a ajunge la astfel de performante trebuie sa sacrifici mult din design. Altora li se pare o nimica toata ca s-a imbunatatit performanta cu 0,2 secunde dar nu stiu daca stie cat de greu e sa obtii acele 0,2sec la acest nivel cand vorbim de 4 secunde. Altul vede guri de ventilatie de la Logan nu stiu unde eventual sa mi le arate si mie ca sunt mai chior de fel. Altuia i se pare ca eleronul nu este frumos si este degeaba nu stiu daca el a auzit de downforce adica pe intelesul lui apasa curul masinii pe strada sa ramana pe sosea. P.S. Sper sa nu fie sters sau editat de vreunu dintre moderatori acest post fiindca nu am jignit pe nimeni nu am incalcat deloc regulamentul! |
Quote:
|
Haide să nu ne tatonăm acum!... Omu' ţi-a explicat care este faza cu eleronul!...
Atāta tot!... |
Quote:
|
Quote:
|
jucarie pt oameni mari si nimic mai mult ;)
|
Quote:
|
masina creata special pt circuit, ar fi interesant un comaprativ cu porsche gt3: este la jumatate de pret fata de acesta, iar la performante nu sunt diferente f mari (exceptie v max)...
|
Ar fi frumos să vedem un duel īntre Porche GT3 şi Lotus!...
Chiar aş vrea să văd care ar fi peste care!... |
performante bune si aspect pe masura
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:58. |
- Copyright 2026 4Tuning