![]() |
Re: Noul Audi S5 Sportback vine la Frankfurt
Doar ei iti pot raspunde la intrebarea asta, dar din moment ce MB are si C Klasse, E Klasse, E Klasse coupe (?) si CLS nu vad de ce nu ar avea si Audi A4/A5/A5 sportback :).
|
ce scump este...nu ar fii o problema, daca i-ar merita, dar cu siguranta nu primesti cat platesti.
|
14 Attachment(s)
Update Foto: Noul Audi S5 Sportback
Era destul de clar ca si noul Audi A5 Sportback va avea (cel putin) o versiune S, insa aceasta a sosit parca mai repede decat ne-am fi asteptat. A sosit la Frankfurt Motor Show. |
exteriorul e superb, interiorul ar fi mers negru fara portocaliu..
|
E superba insa asa ma m plictisit de jantele astea "s" de la audi...toate lumea le are...si fakuri sunt la modelul asta cu miile.
|
Quote:
SIncer, nu sunt cele mai reusite dar nici nu poti spune ca arata rau pe masina. |
Quote:
|
foarte elegant!
|
elegant si in acelasi timp puternic...... bravo audi :D
|
Quote:
|
ahce interior:X:X:X
nici exteriorul nu e rau:P |
Mie, nu-mi place! :oops:
De obicei tac atunci cand nu plac un model... Insa de data asta, trebuie sa ma exprim! A5-ul este una dintre cele mai frumoase masini din lume, cel mai frumos Audi. E foarte pacat sa-l strici in halul asta, mi se pare absurd design-ul Sportback-ului... La cat mai putine farse din astea. :( |
Daca il faceau Sedan/berlina cum se numeste in termnii lor auto sigur arata mult mai bine de atat, au stricat S5 asta parerea mea cu spatele ala alungit asa. Si doar din fata mi se pare diferit de A4/S4 ca in rest tripele de pe spate si interioru e la fel.
|
Dupa mine e cel mai frumos Audi dupa R8 :)
|
nu prea sunt fan al sportback-urilor...il prefer berlina, mai ales S5
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
- Copyright 2026 4Tuning