Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Agressive Racing Team (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/140227-agressive-racing-team.html)

87MTX 31-08-09 19:25

Re: Agressive Racing Team

f tare melodia

Agressive 03-09-09 20:24

Sambata la ora 12:00 se vor face pozele 87MTX
si pe Dumineca seara vor fi pozele afisate :) cu masinile noastre

Agressive 05-09-09 14:49

Din cauza liderului a celor de la Agressive Racing Team , poza de grup s-a amanat pana sapatama viitoare dar am inceput sa ne facem poze individuale . Chiar daca la uni nu sunt complete masina si ar mai vrea sa modifice ceva , pot sa inlocuiasca pozele dupa ce si-a completat masina.

Agressive 05-09-09 14:51

5 Attachment(s)
Acum imi voi prezenta si eu un GOLF 3 din 93 motor 1.6 Benzinar 75 Caii
Andrei
SJ 88 PDA

danielS777 05-09-09 14:53

Multumim!

Multa bafta si voua.

Ciao!

Agressive 05-09-09 15:31

3 Attachment(s)
O poza cu 2 membri ai Clublui cand am facut pozele individual ne-am facut si cateva poza impreune

DyZ 05-09-09 15:53

1 Attachment(s)
Cateva observatii ... sa nu o luati in nume de rau . succes in continuare

Agressive 05-09-09 15:55

Multumesc pentru Observati , eu sunt la inceput dar sunt colegi de ai mei care
au fara greseala eu am precizat ca nu completa masina o sa vezi cand este gata.
Multumesc pt sfat !

PS : exemplu ma-m uitat si la tine la golfu ala parca la grila ti se vede Rotundu de unde ti-a fost semnul :) si tu ai o greseala api cate mai ai nu stiu
, la mine nu e gata masina dar am zis ca pun pozele si precizez ca le inlocuiesc indata ce pun nou:)

milad 05-09-09 16:49

succes si voua in toate competitiile la care veti participa!
@agressive: btw sunt de acord cu ce a scris Dyz....ar trebui sa iei aminte pe viitor! mult noroc

Agressive 05-09-09 17:41

milad
Road Runners Member

Frumos site aveti de prezentare , si ce masini frumoase aveti in Club

CoBrA69 06-09-09 05:40

11 Attachment(s)
Salut baieti.8)dinilai ce sunteti ati crezut ca io nu mioi pune si eu ceva pe aci ? :D sunt membru al clubului agressive racing team dar problema mea e ca masina imi este putin sifonata :P oricum o sa pun niste poze cu masina mea in starea dinaintea sifonarii si niste poze cu ea modificate de mine care arata cam cum as vrea sa o fac.deja iam pus suspensii weitec green reglabile si urmeaza cand o repar faruri si capota neagra.pe parcurs o sa adaug poze noi :D multumesc! ;)

Doctoru' 06-09-09 10:52

Frate, cum ai reusit sa o sifonezi? Nu conteaza. Bafta la proiect, multi bani in buget si sper sa ne intalnim in trafic si sa ma lasi si pe mine sa fac o poza masinii dupa ce o termini. La modificarile virtuale, arata bine verde, portocaliu si albastru. PAREREA MEA! Nu tre sa tii cont de ea.

Agressing Racing Team 06-09-09 11:50

Re:YST

6 Attachment(s)
La semafoare nu ne provocati ca nu prea ne intereseaza legea ii lege pentru noi asta conteaza///

Doctoru' 06-09-09 12:01

Pe unde va ascundeti masinile? Ca de cate ori am fost prin Zalau nu v-am vazut? Arata bine masinile. Bafta in continuare si cat mai multi bani la buget ca sa le puteti modifica in continuare cum doriti.

NuMereLiftu 06-09-09 12:31

1 Attachment(s)
Pac pac si mascota... Acuma ma apuc de ea... trebuie sa-i pun bari si praguri, revopsire, jante si o sa arate bine... nu mai are porbagaju sus! :shock: Poze noi curand... :!:

All times are GMT +2. The time now is 09:03.

- Copyright 2026 4Tuning