![]() |
Re: Cursa Indemanare 12 Martie
Mult succes baieti! Sa speram ca vremea va tine cu voi si de data asta!
|
Quote:
|
Intrebare De Baraj : Ce Protectie Asigurati La Spectatori In Afara De "jandarmii De La Citivas" . Ca Dupa Ultimu Incident Si Mai Ales Ca Ninge Ar Trebui Sa Va Ganditi La Ceva Mai Solid Decat O Bariera De Scobitori Ruginite!!!!
|
Crede`ma ca am intampinat o gramada de obstacole datorita acelui incident si o multime de intrebari de acest gen! :) O sa punem si cauciucuri pe margine(sa vedem cate reusim sa strangem) si incercam sa punem spectatorii in asa fel incat sa nu fie probleme !
P.S. Mersi Toto dar eu sunt tare pesimist in privinta vremii :( :) Later Edit : Din cauza vremii sigur nu vor fi foarte multi spectatori ca data trecuta deci sansele sa spectatorii sa intre pe pista, sa se catzere pe garduri sau sa se imbulzeasca la start scad. Oricum baietii de la CIVITAS e posibil sa vina cu blindata si cine nu e cuminte intra "in sedinta" :)) :)) :P |
Despre Citivas Nu Am Decat Cuvinte De Lauda Dar Sincer Sper Sa Iasa Super M Mai Ales Ca E Iarna Vreau Sa Iasa Un Spectacol Pe Cinste. Vreau Sa Pot Face Pozele Necesare Pt Concursul De Fotografie De A.a.f.r. Sincer Toata Speranta Mea E Ca Sa Va Iasa Un Show Cat Mai Misto Si Sincer Sper Sa Vina Cat Mai Multi La Prima Cursa A Craiovei Din Acest An (legala)
|
Quote:
|
Quote:
Nu crezi ca e cam putin fatza de cei din GHOST care concep traseul, il pot aranja si il pot face fiecare de 10 ori ??? Cum ziceam , mi se pare o chestie de fair play, nu e acelasi lucru ca la "liniutze". CU RESPEKT !!! |
Anunt Oficial Ghost!
Ne cerem scuze, dar datorita starii vremii suntem obligatzi sa amanam aceasta etapa cu o saptamana mai tarziu.. Asadar in loc de 12 martie, cursa se va tzine pe 19 martie 2006!
Iar in legatura cu ce a spus danny, cei din GHOST, chiar dak vor participa nu vor intra in clasament.. se vor da, doar de placere! ;) De maine vom imparti fluturasi, vom pune alte afise peste tot, vom face si un spot pe kiss ca sa afle toti ca s-a schimbat data! Din pacate ne-a incurcat foarte mult vremea, dar speram sa ne iasa bine si sa nu existe probleme.. Sa speram ca duminica nu ne va injura nimeni care nu a aflat si a facut un drum degeaba pana pe aeroport! :P |
Baaaa nu o mai amanati ma ca pana duminica se duce zapada!!
|
:(
jtiu.. dar sunt prea multe necunoscute.. sau mai bine zis erau.. sa speram ca vom avea multa caldura.. ;) si asfalt curat.. uscat!
|
Re: :(
Quote:
|
era mai marfa pe zapada!Parerea mea!
|
:)
da, asta dak era traseu pe zapada, cursa special gandita pt. asta.. sunt doua firme care-si pun masinile la bataie..si-tzi dai seama ca nu prea sunt de acord sa se intaple ceva.. dak vine o tipa shi nu prea jtie?.. ce facem dak intra in spectatori.. ?plus k este un frig afar de zile mari..
|
Duminica o sa fie super cald! dar... vremea e imprevizibila!
|
:D va fi buna ;) see u there!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:16. |
- Copyright 2026 4Tuning