![]() |
Re: CLUB "METEOR TUNING SHOP"
GRANDOMAN'IE, grandomanii, s.f. Mania de a se crede om însemnat, valoros, de a-si acorda o importanţă nejustificată; megalomanie. - Cf. fr. grand, rom. manie.
Sursă : DEX'98 (11012) Nu stiu care din noi se incadreaza???!!!Daca crezi ca stii ceva in plus(ma intreb cum ai putea face comparatia odata ce nu ma cunosti?!)frumos ar fi sa inpartasesti si la altii din experienta ta.Iar legat de ani,faceam referire la faptul ca "te aprinzi" prea repede,nicidecum ca nu stii ce vorbesti. MULTA BAFTA! |
Sambata a avut loc prima intalnire la METEOR TUNING SHOP.A fost deosebit de interesant schimbul de pareri,idei si imagini,urmate de-un gratar la care i s-a "aplecat" de'atatia mici,whisky,bere si...(au fost si femei frumoase:),dar vroiam sa spun driffttturi!!!:shock: Am avut chiar si'un fotograf profesionist care a imortalizat ceea ce-a fost demn de luat in seama.
Multumim participantilor(care s-au dovedit a fi baieti de'un deosebit caracter)si va asteptam cu drag la urmatoarele intalniri. MULTA BAFTA! |
imi pare rau ca n-am ajuns, poate pe viitor...
|
Sambata plecam si participam la Suceava.:clap:Cine vrea sa mearga sa se anunte,poate organizam ceva.
|
la SUCEAVA la ce?
Si sa stii ca faci rau considerand ca Bakal e un copil sau ca nu stie ce vb. Stie foarte bine, si sincer, "ofuscarea" lui vine dintr-un singur motiv, cred. Apar multi care se dau mari ca fac Motorsport si club dupa club, de aprca e la moda sa ai club, e trendy al dreaq' . .. si toate dispar asa cum apar. Poate voi sa fiti mai norocosi .......si sa nu ajungeti la vorbele lui Bakal. Bafta multa. PS : putin verificat limbajul nu strica si mai putina aciditate .... castigi mai mult. |
Ce bine ar fi daca am citi corect mesajele!!!:-)
|
ne chinuim si noi, ce sa facem.
Cum ramane cu Suceava ? Ca eu maine oricum plec spre Suceava. Posibil ca maine sa am drum pe la tine la serv, si cum colegii te cam lauda ;), poate stam la o vorba ;) |
Quote:
Te asteptam oricand pe la service si daca te si putem ajuta e super:D |
:!:PRIETENUL LA NEVOIE SE CUNOASTE!IN VREMURILE ASTEA GRELE INTRA IN CLUB SI SIMTE CA APARTII UNEI MARI FAMILII!
data viitoare incearca sa scrii mai mic, si fara litere mari |
Asteptam poze de la Prima intalnire Meteor Tuning !
|
mergeti sambata la suceava?
|
tot iasul merge la suceva :)
|
eu ma duc la peste pe siret. trebuie sa mai fac rost de coropisnita :D
|
se face vre-o adunare sa mergem mai multe masini din iasi?
|
Se merge la Suceava,dar trebuie sa vedem daca organizam ceva.Saptamana asta stabilim.Eu personal nu pot sa merg ca am o nunta.:sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning