![]() |
Re: Asul din maneca coreenilor: Spirra
la ce ofera pretul este exceptional :oops:
|
Mai conteaza si fiabilitatea ca daca o scoti la 2 track day si o prapadesti e ca si cum te-ai ..... pe 90000 euro ..
Si parca la 90000 euro mai bine suna un GTR |
Frumos clipu, sa vedem detalii si ce stie pe circuit, cum sta cu siguranta, nu raman astea asa, sa vedem ceva teste de la BBC si apoi mai vedem ce-i cu supercar-urile astea. Oricum interesant unde se baga coreenii si dupa ce au facut pe piata cu Hyundai daca e asa cum se vede vor face o miscare interesanta pe segmentu asta.
|
cititi mai bine ce spune adrian..
|
e bun dar nu cred ca este destul de fiabil, ma gandesc la motorul foarte sugrumat, oricum respect pentru ei ! ! !
|
Quote:
On:interesanta...dar nu cred ca poate juca in liga celor mari |
frumos spotul de publicitate :D masinile sunt toate tari !!! chir o noua concurenta la titlu
|
Frumos :X
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
nu stiu dc un client de gallardo sau f430 s-ar uita dupa asa ceva... poate un client de gt-r...
|
e un supercar de-abia iesit....designul inca nu este ajuns la maturitate iti dai seama si pe parcurs vor scoate modele si modele care o sa fie mai placute la vedere si mai aspectuoase....mi-a placut in schimb ce fel sa jucat cu ferrari si cu lambo din mers,chiar nu credeam ca merge asa de bine....e super masina
|
Mi se pare o combinatie intre Lotus Elise si Ferrari F430 .. Personal mi se pare o masina reusita la un super pret ! .. Daca pretul este asa mic, banuiesc ca si intretinerea ei nu o sa fie ridicata, necomparanduse cu a unui Ferrari sau Lambo .. asa ca pentru fiabilitatea ei nu prea avem de ce sa ne facem griji !
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:21. |
- Copyright 2026 4Tuning