![]() |
Re: > Addicted < New Club in Slatina
baiatu crede ca noi suntem niste pusti care joaca NFS si lucreaza in ps :) nu e asa...dc nu accepti provocarea...daca accepti eu o sa ma ocup de locul pentru challenge :) ce zici ?
|
nu am zis de clubul vostru..am zis in general..nu am nici o treba cu nimeni
@ shoby ma tem ca trebuie sa te refuz..la anul discutam ..anul asta e inca pentru formare .. la anul chiar personal o sa va invit la un ev organizat aici :)poate si viceversa |
3 Attachment(s)
cateva poze de la ranca..
|
man..cum vrei..si noi suntem in crestere..avem 2 luni de activitate... :) oricum... dami un id de mess..sa mai tinem legatura :) sau baga tu shobby_ams ..
|
ok.. ne auzim
|
Quote:
in alta ordine de idei vezi ca o sa iti dau si eu add pe mess...ca vroiam sa vorbim ceva crys...pe tine te bag undeva :lol:...hai bafta cu clubu ,ne auzim pe la evenimente;) |
oprea vezi ca te am dator pe caiet cu berea aia :)) si se aduna grav dobanda.. la pitesti acu pe 17 .. platesti consumatia de peste noapte :))
noi pe 17 o sa expunem 3 masini la pitesti :P cu tot cu fete:D |
2 Attachment(s)
::D::::::D:D
|
Cele mai de seama exemplare ale clubului :P
|
exaact
|
Domnu presedinte, in curand o sa apara si situl clubului care va fi o surpriza 8) !
|
ooo..dabea asteptam domnu gigi
|
Clubul STREET RACING SQUAD va ureaza Sarbatori Fericite,si un Craciun minunat alaturi de cei dragi!!!
|
The Wanted Cars va ureaza....
LA MULTI ANI SI TOATE CELE BUNE , TUTUROR ! SA AVETI PARTE DE NOROC , FERICIRE , IMPLINIRI IN VIATA SI TOT CE VA DORITI ! SARBATORI FERICITE ! Beny |
| All times are GMT +2. The time now is 09:59. |
- Copyright 2026 4Tuning