![]() |
Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - High-End Tuning Car
bafta la desenat si-s curios ce-o sa iasa
|
Quote:
good luck to everyone... :D |
o ultima confirmare, direct din... HELL :twisted: :twisted:
dreacu. al 11-lea concurent la HIGH-END TUNING. lista actuala: ad1 a_ombladon TopArt bumbu iulian ShinyG chris_max Marius Nedea _DPG_ lilCara nelu dreacu spoooky !!! :2gun: |
maaan...this is going to be something...!!! multe surprize pe aicea....8)
god speed!:D |
multa bafta, clar cea mai spectaculoasa sectiune , de abia astept sa vad. .
|
yeah!! o sa fie ceva...cunosc dintre ei...si cam stiu ce-i duce mousu sa faca...o sa aveti mari surprize!!..placute desigur :) bafta tuturor "TRAGETI DE VERTECSII AIA"!!!
|
la cine trebuie sa trimitem imaginile finale? adresa?
|
Citeste topicul dedicat inscrierilor. Acolo sunt mai multe informatii.
Quote:
|
cate unghiuri trebuie? ori 5 ori 3??
|
Quote:
|
am inteles ca putem face mai multe randari,din diferite unghiuri,nu numai cele mentionate...
astept o confirmare |
Ultimile precizari:
Format: 1600x1200, *.eps, 300 DPI Numar lucrari: MINIM 3 perspective (3/4 fatza, lateral, 3/4 spate) - in urma discutiilor purtate cu cei care participa la HIGH END, am hotarat sa fie MINIM 3 perspective si MAXIM cat se poate si cat se vrea ;) Sa aveti lucrarile gata pregatite pt. 27-28-29. Va voi spune exact cum voi intra in posesia lor maine, luni, 27 martie. ...o alta ultima precizare, sunt sanse f. mari sa nu reusesc sa termin, datorita mortii subite a placii de baza. nu m-a mai suportat, se pare... :flamed: :wave: hardu' a scapat, doamne-ajuta, inca o data precizare pt. toti, eu n-am facut-o pana acum, desi am tot zis-o: BACK-UP constant si continuu la informatiile de pe hard ;) nu se stie niciodata ce virus sau scurtcircuit arde calcu... |
tot raul spre bine sau altfel spus, orice sut in placa de baza e un pas inainte :lol:
si mare pierdere n-ar fi, sa fim seriosi: categoria HIGHEND este pentru promovarea celor invitati, nu a mea ;) hai spor si sa ne minunam de ce vom vedea ! |
Ultimile UPDATE-URI privind centralizarea lucrarilor :
1. Lucrarile finale + screenshot-urile se vor trimite pana pe 30 aprilie dimineata, cand vor fi puse pe CD si duse la tiparire. 2. Lucrarile vor fi trimise la 4 adrese de mail care va vor fi furnizate in urmatoarea ora, respectiv: o adresa dedicata pt. Freehand Tuning, una pt. Beginner Tuning, una pt. Advanced Tuning si una pt. Highend Tuning. 3. Pentru a pastra elementul surpriza (lucrarile in sine), membrii 4tuning vor vota lucrarile favorite la eveniment, incepand cu 1 Aprilie ;) Fiecare va primi bilet, la intrare, pe care va putea bifa optiunile proprii si a participa activ la vot, in stabilirea castigatorilor alesi de membrii 4tuning, in paralel cu cei alesi de juriul de specialitate. va asteptam ! edit: iata si adresele promise: [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] concurentii fiecarei categorii vor trimite lucrarile finale + screenshot-uri la adresele de mail aferente. va multumim ! edit2: NU UITATI !!! nu vor exista semnaturi, logo-uri sau alte semne distinctive pe lucrarile participante, pentru o transparenta totala si o jurizare corecta, neinfluentata de nume, logo-uri, notorietate, etc |
screenshoturile ce trebe sa contina mai exact??
rpd k nu mai e timp!!! :D |
| All times are GMT +2. The time now is 04:20. |
- Copyright 2026 4Tuning