Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - din Oradea-idei pentru mine? (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/139802-e46-oradea-idei-mine.html)

Cataaa_ 26-08-09 17:13

Re: E46 din Oradea-idei pentru mine?

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 2587313)
cocos nu te lua dupa toti "meseriasii cu tabla lor":)
nu face suduri pe masina ca noi nu avem meseriasii gen "west coast customs":) pune fibra si stai linistit:) doar ca tre sa ai rabdare sa se traga kitu bine ca sa nu iti traga vopseaua :D atat :D:D

crezi tu ca nu avem meseriasi care se pricep sa faca asa ceva ireprosabil ? asa e mai bine facem din fibra si cand dam cu capota mai tare sau ne scapa adunam badboy`u de pe jos ......

RoByNeT 26-08-09 17:18

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 2587724)
crezi tu ca nu avem meseriasi care se pricep sa faca asa ceva ireprosabil ? asa e mai bine facem din fibra si cand dam cu capota mai tare sau ne scapa adunam badboy`u de pe jos ......

asta stii cum a sunat ? ceva in genu ... de ce sa ne luat jante 10j si cu talon de 35 sau 40 ? sa dam intr`o groapa si sa le spargem ? mai bine punem dalea de tabla cu talon 65 ...

daca iti faci fibra iti zic eu ca nu trantesti capota ... din contra ai mai multa grija ...

Cataaa_ 26-08-09 17:57

tipic romanesc ! ne complicam singuri viata . eu nu mai zic nimic...

neosph3re 26-08-09 20:01

Cunosc sentimentul Roby la ce ziceai, jante 10j si talon 40 ... am si eu asa ceva si ai dreptate e mai mare grija la gropi .. sa ma vezi ce jaloane si cum ocolesc canalele prin oras =)

LordCaddy 27-08-09 01:45

Quote:

Originally Posted by neosph3re (Post 2588085)
Cunosc sentimentul Roby la ce ziceai, jante 10j si talon 40 ... am si eu asa ceva si ai dreptate e mai mare grija la gropi .. sa ma vezi ce jaloane si cum ocolesc canalele prin oras =)

:)) cam menajezi masina aia in draci....o tii de bibelou? :P

si eu am talon de 40 dar hai sa nu exageram....e gata centura.

friend de a lu` kalu :lol:

neosph3re 27-08-09 13:12

Quote:

Originally Posted by LordCaddy (Post 2588841)
:)) cam menajezi masina aia in draci....o tii de bibelou? :P

si eu am talon de 40 dar hai sa nu exageram....e gata centura.

friend de a lu` kalu :lol:

Nu o menajez dar si asa cum is jantele scoase in afara tare ma tem de borduri si gropi, ceva semne micutze se mai vad pe ele. Si in legatura cu centura da, am vazut i-am dat azi o forja din sensul giratoriu de la real pana la celalalt de la Sāntandrei 180 si am vrut sa fac sensul in drift da un "gunoi" de om nu stie ca ala ce e in sens are prioritate si s-o bagat in fata a trebuit sa franez. :)

neosph3re 27-08-09 13:27

4 Attachment(s)
well, cum ziceam ca o sa mai pun ceva poze cu masinutza :)

RoByNeT 27-08-09 13:37

vezi ca nu se maresc pozele ... mai incearca sa le pui inca o data

Marian_nebunu 27-08-09 13:52

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 2587821)
tipic romanesc ! ne complicam singuri viata . eu nu mai zic nimic...

eu zic ca,te complici cand te apuci de suduri pe masina sincer....

inteleg sa iti roluiesti aripile sa fie nevoie de suduri inteleg...dar sa faci un bad boy din fibra care este cel mai indicat;) nu vad de ce ne-am complica:)

iar legat de cazutul bad boyului p jos stai linistit ca nu trantesti capota cum trantesti usa;) la intrare:)

Marian_nebunu 27-08-09 13:54

Quote:

Originally Posted by neosph3re (Post 2589830)
well, cum ziceam ca o sa mai pun ceva poze cu masinutza :)

arata bine suspensie sport,semnale negre si narile negre...

GATAAAAAA :D

batz 27-08-09 14:17

intradevar.pe jos! shadow line si smoked de la semnale la stopuri.daca se poate fara led(doar parerea mea ;)) ) desi nu vad sincer prea bien rotile alea cu -60 pe spate cel putin.:-? vezi sa nu iti atinga.

neosph3re 27-08-09 14:35

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 2589848)
vezi ca nu se maresc pozele ... mai incearca sa le pui inca o data

Ia incearca acum, mie mi le mareste :)

neosph3re 27-08-09 14:43

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by batz (Post 2589946)
intradevar.pe jos! shadow line si smoked de la semnale la stopuri.daca se poate fara led(doar parerea mea ;)) ) desi nu vad sincer prea bien rotile alea cu -60 pe spate cel putin.:-? vezi sa nu iti atinga.

Desi nu se vede prea bine din poze, diferenta de la aripa la roata e destul de mare, nu as crede sa atinga poate aici se vede mai bine

cRbL 27-08-09 16:31

decat bad boy mai bine strangi bani sa o lasi pe burta putin...

LordCaddy 27-08-09 20:53

omule...suspensie sport...plange dupa ea..dai ca merita.
Si nu te risca pe drift`uri in sens...ca n`avme cultura in orasu asta :lol: eventual dupa ora 2..3 noaptea e loc,crede`ma...proprie experienta.

All times are GMT +2. The time now is 12:13.

- Copyright 2026 4Tuning