![]() |
re: E36 - 66FLY - visul meu devine īncet realitate
Excelenta ideea cu evacuările īn lateral, mie īmi place tare cum dă pe maşină, live arată īntr-un mare fel.
|
PERFECTA !
|
9 Attachment(s)
ceva poze noi...
|
Cānd maşina se numea GAJ, era "pistol cu apă" (no offence pentru GAJu') !
Felicitări Flyere ! :peace: |
5 Attachment(s)
si ceva de la lumina soarelui,...
PS nu va uitati la liniile capotei, inca nu e reglata cu farurile... |
foarte frumos :) e altceva
|
felicitari fly`ule :-)
masina arata intr-un mare stil, frumos. a meritat timpul de asteptare bafta multa in continuare |
Perfectă maşina!...
Las-o aşa că arată minunat... Are acel ceva al ei!... E superbă! Felicitări!... |
Am si eu o intrebare,nu sariti pe mine...
la un bad boy nu te-ai gandit? |
Parerea mea e ca spatele cam te strica pe cat de bine arata fatza pe atat de rau arata tobele alea daca adoptai un stil de m3 e46 cu evacuare dubla mai pe mijloc cred ca arata mai bine dar asta e doar parerea mea.Tu faci cum iti place tie.
|
Quote:
|
Postez in locul lui Alex, ca-i plecat din localitate din cauza unor probleme personale....
Numarul va fi pozitionat altfel, inca nu vreau sa spunem cum, dar nu va ramane unde este acuma, este doar lipit temporar acolo. LE: evacuarile au fost o tema discutata mai intens si de noi, lui Alex ii plac, mie nu pot sa zic ca-mi displac, iar la Otzy - colegul meu nu-i plac deloc. am taiat din capete cam 6 cm, si-am venit cu fibra putin mai mult peste ele sa para mai scurte putin. Am incercat diferite versiuni, si sa le fi pus in "interiorul" tobei, dar cum masina este latita, si se inguteaza catre spate, arata chiar nasol. alta optiuni a fost sa facem capete la nivelul barii (ca si cand ar fi taiate dupa forma barii), din nou nu arata la locul lor. Proprietarului ii plac, si in final asta conteaza, masina a fost facuta pentru el... @quick_silver2 - am incercat sa pastram o fata tipica bmw, de aia am pastrat si sigla pe capota. eu personal am vazut multe bmw-uri cu fetze stalcite (si capote si rinichi si bari), uneori stock e "the way to go". cred ca la bmw-uri in general si mai ales la E36 si E39 e foarte greu sa faci un design de fatza reusit care sa se potriveasca cu masina (in afara de cele de fabrica, M, si 2-3 modele ce mai exista pe la producatori renumiti), si sunt departe de a zice ca noua ne-a reusit. |
Quote:
Quote:
Quote:
frumos conceput ,nu sunt eu adeptul proiectoarelor de' prima maşină de care m-am apucat a fost oltcit si nu avut din fabrica aşa ceva:D Quote:
Adevărat.., īmi place ce a iesit ,am avut rabdare pot spune, doar că am stat mai mult timp să vad pozele , cuvintele erau de prisos, se vede o maşină cānd e făcută cu multă pasiune īn ceea ce se lucrează la ea .... 10x Quote:
un altfel de tuning de e36 ... mă bucur că se poate şi mai mult că se īntāmplă la noi īn Romania FELICITĂRI MAXIME!!!!! |
Felicitari !!! arata f.bine masina (cu exceptia tobelor) :-)
pt. Bogdan: jos palaria pt calitatea lucrarii :-) |
Mie īmi plac şi tobele!... E unicat pentru că nu am văzut la nimeni aşa ceva...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:36. |
- Copyright 2026 4Tuning