Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   La Multi Ani Inferno MotorSport! -Editie aniversara - 5 ANI! (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/139641-ani-inferno-motorsport-editie-aniversara-5-ani.html)

sparly 26-08-09 06:34

Re: La Multi Ani Inferno MotorSport! -Editie aniversara - 5 ANI!

LA MULTI ANI si din partea clubului SHINE

Lucian_GXZ 26-08-09 10:13

Multumim frumos pentru gandurile bune. Va urez si eu tot un La Multi Ani! Si nu va dati batuti indiferent de orice s-ar intampla... Pentru ceea ce zicea Kenzo... e o vorba din popor... multi nu-si gasesc fericirea pentru ca renunta s-o caute exact inainte cea ea sa vina... Cam de-aici plec si eu (doar ca in cazul de fata, este vorba de forta si puterea pe care mi-o doresc s-a aibe Inferno MotorSport ca si club)... si merg intotdeauna mai departe...
Multumesc inca odata celor care nu ne-au uitat si ne-au adresat cate o vorba buna...

KENZO 26-08-09 13:23

Bai Luciane am podul plin acasa de multumesc,sa fi sanatos,bafta si etc.Baga berea aia odata,nu mai e ca pe vremuri cu ms,etc etc:))
Si uite asa mai pacalesc odata ziua cu lichidele:)))))

Lucian_GXZ 26-08-09 15:11

noi o ardem old school.. ghinion :))

DB-07-HTP 26-08-09 19:32

La multi ani si la cat mai multe evenimente placute!!!

kimi 26-08-09 21:46

Incep prin a va ura un sincer LA MULTI ANI...
Continui prin a-mi cere scuze pentru intarzierea cu care postez dar sunt plecat de ceva vreme din tara si nu am avut acces la net...

5 ani....Cu rele cu bune...5 ani...Cu masini zdrobite dar si curse castigate...5 ani...cu certuri dar si cu multe, foarte multe clipe frumoase...

Lucica au trecut 3 ani de cand ne cunoastem...3 ani de cand am pus prima data capul de pantera pe luneta...3 ani de cand am ajuns sa te respect si sa tin la tine ca la un frate....3 ani de cand acest club mi-a intrat la inima...

Termin prin a va ura viata lunga tie si numelui Inferno MotorSport...Imi permit sa le dau un sfat membrilor acestui club: Ascultati de Lucian si de Sorin JAC ca sunt niste oameni cu capul pe umeri...Dedicati-va acestei pasiuni si acestui club...Nu faceti de ras acest club...Ridicati-l !!!!...

Va salut si va doresc multi ani cu multe realizari !

Cu respect
Kimi

daffy duck™ 27-08-09 01:46

vorbe mari spunse de un om mare!!!

multumim kimi!!!

Lucian_GXZ 27-08-09 11:47

Multumesc frumos Kimi.
Ca se ne ducem putin in trecut ca tot aduceai aminte de el.... :) iti datorez o 10sec car dar nu erau 90 + chip!

johnny325 27-08-09 12:45

=)):)

kimi 27-08-09 16:45

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 2589543)
Multumesc frumos Kimi.
Ca se ne ducem putin in trecut ca tot aduceai aminte de el.... :) iti datorez o 10sec car dar nu erau 90 + chip!

Lucica Lucica, acest topic este dedicat aniversarii voastre de ce vrei tu sa o dam in offtopic ? :lol:

In 3 ani de zile puteam sa ma scap macar odata, daca te minteam in privinta cailor de pe Skoda;)

Chestia asta o discutam face 2 face...Nu ma face sa-l pun pe Duffy sa-ti stearga postul:lol:

Lucian_GXZ 27-08-09 17:18

Era in spirit de gluma! si offtopicurile au hazul lor daca sunt facute bine :)

DRK*DeSiGn 29-08-09 16:37

imi cer scuze luciane pentru postul meu intarziat dar tin sa urez un calduros LA MULTI ANI!!!!!!!! clubului care il am la suflet....tin minte ziua in care am venit la pescarus acum 3 ani sa intru si eu in club......ce repede a trecut timpul...LA MULTI ANI LUCIAN si iti multumim ca ai creat acest club:*:*

ghiszmo 30-08-09 20:38

La multi ani inferno motorsport si la mai multe succese sau sucesuri ,sa auzim numai de bine!Imi cer scuze pentru marea intarziere si disparitia mea in ceata dar dupa cate observ eu pot zice ca in ultimele 3 4 luni practic m-am mutat aici in Oltenita!oricum scuze de offtopic inca o data la multi ani inferno motorsport si felicitarile mele pentru membrii fondatori ca au reusit sa puna pe picioare un club si sa il creasca in in toti acesti ani!acum imi dau si eu seama cam ce implica ceea ce au facut ei!felicitari pentru tot ce ati realizat prin infiintarea acestui club!:drunk::clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap::clap::clap::clap:;-)

jakal 30-08-09 23:12

hai si un cado" de la mine .....o cupa micuta....getaxul a luat locul 3 la TG.SECUIESC.....la categoria N3........

VaLeX 30-08-09 23:17

KATANA TEAM va ureaza la mai multi ani , succes in tot ce va propuneti.

Cu respect,
VaLeX

All times are GMT +2. The time now is 22:08.

- Copyright 2026 4Tuning