Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cum a fost la King Of Europe: (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/139628-king-of-europe.html)

Ali_ump 26-08-09 22:59

re: Cum a fost la King Of Europe:

Cred ca vor vrea si cei din SV ...din ce am vb cu Razvan azi ...ramane de vazut!

jipianu 26-08-09 22:59

eu sunt din vrancea si cred ca merg si eu la KOE... mi-ar face placere sa mergem cu totii

Ali_ump 26-08-09 23:04

Quote:

Originally Posted by jipianu (Post 2588578)
eu sunt din vrancea si cred ca merg si eu la KOE... mi-ar face placere sa mergem cu totii

Anuntam aici detalii si cine o sa vrea e liber sa ni se alature, cu cat mai multi cu atat mai FUN

jipianu 26-08-09 23:06

ok o sa vorbim aici... si aici din cate am inteles eu sunt mai multi doritori de a merge

Ali_ump 26-08-09 23:08

Quote:

Originally Posted by jipianu (Post 2588605)
ok o sa vorbim aici... si aici din cate am inteles eu sunt mai multi doritori de a merge

Super, tinem legatura!

jipianu 26-08-09 23:09

da-mi un Pm cu id-ul tau

morpheusmaster 27-08-09 00:34

Jibanule ma bucur sa vad ca si Focsaniul este pe frecventa. Fi tu om de legatura cu orasul tau pentru treaba asta, vorbeste cu baietii, spunele de plecare si anuntane din timp cati sunteti (si 1 masina e fff bine venita). Cum zicea si Alin mai sus...cu cat mai multi cu atat mai bine.

Ar fi super Aline daca si baietii din Sv. ar face un mic detour ca sa mergem toata Moldova :)

In principiu tinem legatura dar sa ne miscam fast...mai is 3 sapt pana la event...pare mult dar cand e vb. de asa ceva...sooner the better ;)

aleks 27-08-09 15:17

M-ar mira să vină pe la Piatra băieţii din Sv, pentru că, deşi e prost drumul pe partea aia, cāştigă km, dar oricum, dacă ei vor vrea, chiar ar fi tare fain...

CO$BMW37 27-08-09 15:43

aleks e bun drumu pe acolo am fost eu sunt unele portiuni spre vatra dornei aiurea mici dar in rest e brici drumu tzava de tot de la sv la cluj prin vatra dornei bistrita dej.si am mers si iarna. noi merem prin tg mures sau o luam pe la turda noi care plecam din bc si restu neamt si iasi?

jipianu 27-08-09 16:02

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2588752)
Jibanule ma bucur sa vad ca si Focsaniul este pe frecventa. Fi tu om de legatura cu orasul tau pentru treaba asta, vorbeste cu baietii, spunele de plecare si anuntane din timp cati sunteti (si 1 masina e fff bine venita). Cum zicea si Alin mai sus...cu cat mai multi cu atat mai bine.

In principiu tinem legatura dar sa ne miscam fast...mai is 3 sapt pana la event...pare mult dar cand e vb. de asa ceva...sooner the better ;)

Ok eu o sa vorbesc cu cine pot... sper sa venim si de aici cativa... daca nu eu fac tot pozibilul ca sa merg o data cu voi

aleks 27-08-09 17:33

Quote:

Originally Posted by CO$BMW37 (Post 2590143)
aleks e bun drumu pe acolo am fost eu sunt unele portiuni spre vatra dornei aiurea mici dar in rest e brici drumu tzava de tot de la sv la cluj prin vatra dornei bistrita dej.si am mers si iarna. noi merem prin tg mures sau o luam pe la turda noi care plecam din bc si restu neamt si iasi?

eu unul am varianta pe care merg tot timpul: bicaz-chei-sovata-tg mures-cluj...

B16SIX 27-08-09 20:57

eu cu flp plecam din Bucuresti ,de joi o sa fim prezenti acolo

morpheusmaster 27-08-09 23:02

bicaz-chei-sovata-tg mures-cluj... asta e traseul din cate stiu si eu...is vreo 270 si cva km din Piatra Neamt...dupa ce ne vorbim mai multi o sa incepem o lista zic eu cu masini care o sa vina (sa nu lasam pe nici un intarzaiat in urma...)

jipianu 27-08-09 23:38

Ok interesanta ideea cu lista cu cei care merg..
dar eu zic sa mai lasam sa se mai gandeasca lumea..
lista sa se faca inainte cu cateva zile o saptamana de eveniment

pUmA 29-08-09 10:06

cand e plecarea?

All times are GMT +2. The time now is 23:01.

- Copyright 2026 4Tuning