Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Viitoarea masina!(de serviciu) Va place? (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/1396-viitoarea-masina-serviciu-place.html)

indianu 29-06-04 02:03

V-am spus:se va deschide un showroom lambo(la care voi fi coproprietar)....se vor vinde aceste masini la preturi de ~115.000 euro.....

Sa speram ca pana in octombrie va fi gata(deocamdata se lucreaza la contractul cu firma canadiana care va livra masinile).....din luna august se pot prelua comenzi!!!

EvlSantoS 29-06-04 04:09

2 oameni norocosi ma frate... indianu` o sa conduca un lamborghini diablo vt :) , si zetemte care a fost plimbat de o slaba supra la doar 950 de cp :)... putem spune ca am intalnit si romani fericiti :) .. opaa....
de curiozitate ... cine e al doilea care a votat NU? :) sha a zis clar de ce a votat :) insa care-i al doilea... :P

th1nk3r 29-06-04 05:49

Indianule, o intrebare mai cu picioarele pe pamant: Diablo VT respecta euro3? Sunt inmatriculabile?
Firma Canadiana le aduce de peste ocean sau de unde?
Si nu in ultimul rand, ce versiune de VT aduceti? Ca din 91 pana in 99 au fost 3 sau 4 serii limitate de Viscous Traction... Dupa pret as zice productie '95 sau mai vechi...

BogdanCMS 29-06-04 09:05

Ehhh...Indianule, ce pot sa zic e ca o sa te doara direct in p**a de cate femei o sa ai...Deja tre' sa te pregatesti sa le dezlipesti cu ranga de masina. Iar daca vii cu ea la legale, s-a terminat cu jmecheria rau de tot. Muama, deci m-ai intaratat, sa vezi de nu trag tare acum si dupa licenta ma angajez la Maserati, am o cunostinta acolo, invat si italiana numa' pt asta...Eu zic sa incepi sa vinzi niste bilete, o sa fie ingramadeala pe masina ta. :wink: :D

tekno 29-06-04 10:36

indianule, cand vi pe la cluj cu mashina? :roll: :lol: sau poate vin yo pe 10 la bucale :wink:

mad_oviddiu 29-06-04 10:50

evlSant0s : 3 oameni norocosi.............. si eu !!

o sa fie si eu actionar la show-roomul ala Lambo.......
asta e , shit happends!!

inca ceva: cine sunt aia 3 care au votat pt nu, in afara de SHA pe care l-am inteles perfect.

BogdanCMS 29-06-04 10:59

PAi poate ceilalti 3 au aceleasi motive ca SHA...

th1nk3r 29-06-04 19:27

Sau poate avem cativa maniaci Ferrari pe forum si avand in vedere rivalitatea dintre Maranello si Sant'Agata... s-au gandit sa compenseze cu niste voturi negative faptu' ca un fabricant de tractoare ii cam bate la cwr ;)

indianu 29-06-04 20:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"th1nk3r\"
Indianule, o intrebare mai cu picioarele pe pamant: Diablo VT respecta euro3? Sunt inmatriculabile?
Firma Canadiana le aduce de peste ocean sau de unde?
Si nu in ultimul rand, ce versiune de VT aduceti? Ca din 91 pana in 99 au fost 3 sau 4 serii limitate de Viscous Traction... Dupa pret as zice productie '95 sau mai vechi...

Se vor aduce numai modele intre 99-2001.
Normal ca sunt inmatriculabile.Sa speram ca pana in octombrie va fi gata ca sa pot sa va invit la showroom.

grandpa 29-06-04 22:15

si la un drive test ar fi frumos daca ne-ai invita ... nu cred ca s-ar supara nimeni :) :D

grid927 29-06-04 22:48

VREM SI NOI SERVICI CA AL TAU! ca bani de masina din aia ... poate dc gasim vre-un milionar pe strada cu servieta plina de bani sa ii dam in cap ca altfel dreeeam, dream, dream, dream!!!

mad_oviddiu 29-06-04 23:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"grid927\"
VREM SI NOI SERVICI CA AL TAU! ca bani de masina din aia ... poate dc gasim vre-un milionar pe strada cu servieta plina de bani sa ii dam in cap ca altfel dreeeam, dream, dream, dream!!!

am auzit mai nou, in premiera mondiala, de un serviciu de leasing pe 20 de ani........... asa cred ca iti vei putea lua un lamborghini, fara ca el sa te usuce prin buzunare.....
trust me!! un elicopter dinala privat, cu 3 locuri, e mai ieftin dacat masina aia care o sa o aduca indianu........... ala e cam 80.000-90.000 euro nou, cu full options..........

lolzaaaaaaaaaaaaaaaaaa :twisted: :twisted: :twisted:

BogdanCMS 29-06-04 23:36

Unde naiba leasingul asta pe 20 de ani? Arata-mi si mie un site ceva, chiar sunt curios...Totusi la masini nu cred sa se poata asa ceva. Pai asa ma bag si eu la un Skyline, e totusi 80.000$ si nu-mi permit altfel.

mad_oviddiu 29-06-04 23:42

bogdane.......... era o gluma!!
trebuiea sa te prinzi inainte sa postezi............. :) oricum, cred k daca s-ar face un asemenea sistem ai fi primul pe lista lolza :)

oricum, faza cu elicopterul e pe bune!!

tekno 30-06-04 01:07

hmmm yo tot la ACE lucru... fucked up! amcat fac mishto de shefi :lol:

All times are GMT +2. The time now is 15:17.

- Copyright 2026 4Tuning