![]() |
Re: cine credeti ca este pitzipoanca nr 1?
Eu nu sunt de acord ca Monica C sa fie pitzi nr.1 pentru ca .. printre prostiile care le face si care le zice..cateodata are si un pic de stil, eleganta ( chiar daca acestea sunt rare ). Pe cand Simona Sensual, Ramona Gabor , etc sunt pur si simplu pitzipoance si atat !
|
Si prin topicul asta le promovati?
|
Quote:
|
Cine e RAMONA GABOR?
|
sorsa lu colombeanca...a trait sub dulap pana acum?
|
Acum am aflat si eu de pe Google..
Si ce ,e o rusine ca n-am auzit de Gabor,de Salam si de altii ca ei? De unde si pana unde atitudinea asta ostila impotriva cuiva care nu a auzit de gunoaie ale societatii? Nu am auzit de ea,dar am auzit in schimb de persoane mai serioase decat ea... |
da...cum ar fi? eu nu cred ca gasim 100 de personalitati din generatia noastra...care apar pe la tv si sunt niste persoane cultivate si inteligente...eu zic ca 1 ar fi Badea...dupa el...99
faza cu pitzi...doar iesiti ziua pe dorobanti sa va bagati panica in creier |
Adevaratele vedete ar fi Badea,dar si Bendeac,Morar si Buzdugan..sunt destul de directi,nu sunt ca altii,sa ascunda adevarata fata a tarii...Si ar mai fi...si pe la PRO TV sunt cativa,stirile sunt cat de cat bune..nu ma refer la cele de la 17
|
Oana Zăvoranu ! Sunt scārbit de certurile ei din public..măcar Simona Sensual stă īn banca ei şi nu prea apare mult pe la Tv!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:12. |
- Copyright 2026 4Tuning