![]() |
Re: E46 - WVM M3
daca ziceti ca masina asta e vestita pentru "liniute" si paralele vrem si noi o filmare ceva cu ea in actiune :-?
|
frumoasa o vad des...cu toate ca e M si evacuare de l o firma cu renume..Mie unu nu imi place deloc cum se aude...in rest frumoasa, stopurile tot asa nu sunt genul
|
ai pm ;)
|
asta da masina!
sa te bucuri cat mai mult de ea! |
Ar pica bine un filmulet, arata in mare fel masina. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
Ai o fisa dyno pentru putere? Sau e estimativ? |
WOOOOOW......:dribble::dribble::dribble: arata criminal....felicitari , s-o stapanesti sanatos
|
Quote:
Bujiile alea si fisele scot intradevar cai ... dar evacuarile sunt custom cumva? Ca suna un pic diferit de SSRace. Capota de asemenea nu se ridica la calitatea unui produs veritabil Vorsteiner.Cel putin nu din poze. Acum observ ca scrie "Vorstein".Sunt tot rusi ? E divizie a lui Vorsteiner ? Vre-o poza cu capota deschisa se poate ? Sa vedem si noi ce "tweel" are carbonul ? |
Quote:
capota este vopsita integral ! nu ai ce ramforsari de carbon sa vezi,se vad live la lumina zilei daca te uiti atent cum se vad si la celelalte elemente de carbon. p.s-daca tot nu pui la indoiala calitatiile lui RBN afla ca e cel mai rapid m3 e46 din ro(vezi cum bate m3 e46 hamann 380cp) Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Mircea-Finutz,El Nino,7rUe.4liFe multumesc pentru remarciile facute! |
o fi dupa gustul tau... dar sincer, la asa masina.. (M3) nu se preteaza semnale/stopuri/jante vopsite.. orice vopsea ai alege.. strict parerea mea!
|
Quote:
pentru cei ce fac remarci dintre cele mai "alese" , ii invit sa isi ia un M3 si sa si-l modifice exact pe placul lor ! Multumesc |
la ce ai mai postat aici daca nu accepti si criticii ?
esti genu' care vrea sa fie lins si aplaudat ? eu ti-am zis parerea mea .. stopuriile si semnalele de tot ***u'.. ;) bafta! e masina ta... sa te bucuri de ea! |
Quote:
pacat ca nu esti tu lins si aplaudat cu masina ta,nu,prietene? :-) a,si inca ceva...o sa am grija cand te depasesc sa nu semnalizez....sa nu se aprinda *****u` :lol::lol::lol: |
Nu va mai satura Dumnezeu de fite de magheru...
|
Quote:
fitze erau daca luam masina deja preparata de la cineva si imi puneam numerele mele pe ea si nu mai incapeam in masina,scoteam capul pe geam de atata implinire :-) ma bucur de masina creatie proprie,luata de la 0,cine stie M3-ul asta stie ca a fost foarte slab si stock.am bagat timp si pasiune in ea si nu bani,banii nu isi au valoare in fata pasiunii. |
Ideea e următoarea: fiecare e liber să comenteze maşina şi modificările aduse ei după cum crede, cu condiţia să nu se exagereze, să nu jignim şi să nu aberăm.
Dacă vă încadraţi în limitele astea, spor la postat, dacă nu, va rog eu, nu naşteţi dispute. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:29. |
- Copyright 2026 4Tuning