![]() |
Re: Aprilia Rs 125 ??VS?? Yamaha R125
o fii asa....ms oricum
|
dar de 49 dc nu iti iei? iti zisei si mai sus
|
pai numi place cum se aude:)))) zici ca e drujba....dak e sai pun o toba sa se auda altfel..
|
crezi ca rs125 se aude altcumva? tot pe acolo se aduce si el, in schimb r125 e 4t si na...
|
mama ce discutii...ba rs-dey...ai 15 ani...nici n-ai voie sa pui curu ala in sa...poate doar pe bicicleta...ai idee ce inseamna rombul ala galben cu mijloc alb?
A1- RS125/YZFR125/CBR125/HYOSUNG125/etc etc A- + + + + + + + in general incepatorii isi iau 600...cu toate ca e o limitare in kw in lege dar nu se probeaza era sa uit...AM este permisul de moped...rs-dey...ce am scris mai sus denota ca ai pene pe spate... YZFvsRS...yzf..e mai misto si ca manevrabilitate si ca look...unde pui ca sunt fiabile si consuma decent nu 7% ca rs-u...totusi chiar daca e urat recomand cbr ca si mobra de inceput. se conduce misto si rezista bine...ca o sa o tavalesti garantat. si nu-ti lua casca din piata d-aia de 40 de ron ca mori... :)) cumpara macar de la Lazer Katana in sus...sper ca ti-am fost de folos. spor la cumparat. |
ai pm supapa, te rog eu nu mai comenta nimci la adresa mea, ok?
|
Cu legislatia sau Permis B cunduci 49 cmc
Cu A1 conduci pana la 125cmc si cu A conduci peste 125 cmc..*****ie si pe permis :D |
pai sarputea sami iau cbr..e si mica asa pt mn e si frumoasa ca dizain... va multumesc mult ;) sper ca in vara sa am norocu sa iau si permisu asta si sa fac rost de bani :)
|
Quote:
|
Re: Aprilia RS125 / Yamaha R125
parerea mea...R-u arata mult mai bine....are motor in 4 timpi..nu ti-e frica ca o sa crape motoru imediat ce i-ai dat putin mai tare..iar cbr-u...hmm..prea subtire
cu 2.200 de euro poti sa iti iei hyosung de 125..motor in 4 timpi NOU! curs legislatie=49 cc A1=50-125 cc A=mai mult de 125 cc :rolleyes2 |
Eu nu as alege nici una din cele mentionate,mai orienta spre Cagiva Mito .Calitatea pe numele marcii Ducati
|
Si rs ul are electronica facuta de ducati :D si pentru cagiva nu gasesti in Ro piese originale nu ca pentri Aprilia . Pentru aprilia primesti ori ce in 2 saptamini la tine acasa de la bbmoto.ro ;)
|
eu fara sa mai stau pe ganduri spun yamaha. mult mai buna decat aprilia din toate punctele de vedere
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:59. |
- Copyright 2026 4Tuning