![]() |
Re: E46 - 330i M-Paket
2 Attachment(s)
Am montat si instalatia de spalat faruri, am revopsit capota, pragurile si aripile spate.
|
Foarte frumoasa masina!! multi km fara incidente!
|
Arata bine masina...ce consum ai?
|
De intors sunt sigur ca intoarce priviri... ca are de ce.
Tot vad si E34-le parcat pe Victoriei. Acolo stai? E singurul E34 cu kit M in Arad sau gresesc? E :shock: wow ..Felicitari !!! Bafta cu masinile |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Bafta cu E46-le....si fara incidente
|
Quote:
|
20 Attachment(s)
Masina a fost polishata profesional, facut detailing interior, montat angel eyes ccfl galben, schimbat nuca schimbator, sticlele faruri, si semnalele fata cu unele noi, bateria deasemenea ca ma lasat si am montat dynavin d99+ cu windows ce, e super fain merg comenzi volan, obc-ul:D .Urmeaza schimb ulei + filtre ca a implinit anul de cand e schimbat, si as vrea sa-i schimb plasticul ala de jos de la parbriz unde sunt stergatoarele ce e crapat putin.
|
Foarte frumoasa masina asta :D Felicitari. Mersi ca ai sunat azi dar am reusit sa rezolv treaba. Unde ai facut polish-ul ?
|
2 Attachment(s)
Quote:
P.S Se spala masini interesante aici :shock::shock: |
suuuperbaaa.desi sunt fan e39,masina ta ma omoara cu zile.imi place la nebunie.exact asa ar trebui sa arate un e46 tinut ca la carte.
detailing facut ca la carte. |
Da... multumesc, si eu sunt fan e39 mi-am si facut cont pe e39.ro, de aia si as da-o ca altfel chiar imi place.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:31. |
- Copyright 2026 4Tuning