![]() |
Re: Ce defineste o masina frumoasa?
Mi-am exprimat parerea generalizand la marci, sunt multe marci care au cate 1-2 modele deosebit de frumoase, dar daca as incepe cu una nu m-as putea opri pana nu as posta cateva zeci de poze, de asta am preferat sa generalizez. Apropo legat de masinile date de tine exemplu ca fiind frumoase, CLS-ul este masina mea preferata, mi se pare perfecta, e tot ce ti-ai putea dori.
|
Frumusetea unei masini tine foarte mult de gusturi, toti avem preferinte personale in materie de design sau prestanta, dar au fost unele modele de-a lungul istoriei unanim considerate frumoase, si aici amintesc de E-Type, Lamborghini Countach, Citroen DS, Lancia Fulvia, Mercedes Gullwing, Lamborghini Espada, Maserati Ghibli etc.
O masina frumoasa este o masina ce nu are nimic nelalocul ei, cu un desing cursiv si atragator, o masina frumoasa are un singur scop final: acela de a fi frumoasa. Lasam la o parte performante, utilitate, consum, pret, etc. In ziua de azi, putine masini mai sunt de genul asta: Alfa Romeo 8C, Maserati MC12, Plymouth Prowler, CLS, Spyker C8, etc. O masina frumoasa este si acea masina care nu impresioneaza neaparat prin design, ci atrage mai mult prin insemnatatea ei, prin stropul acela de nebunie si suflet de care e inconjurata, prin istorie, si aici vreau sa amintesc Lancia Delta, Stratos, BMW E30, Beetle, Fiat 500 etc. |
parerea mea...masini frumoase sunt Alfa Romeo(8c si Brerra),jaguar xk....si desigur Maserati Granturismo
frumusetea unei masini nu sta in ce e la suprafata....ci in ceea ce exprima ea...liniile formele.....gandul care iti vine in minte atunci cand o vezi:) |
Quote:
|
cele mai frumoase masini au fost construite in anii '50 , '60 si '70 -> PAREREA MEA <-
p.s: ce texte aveti in voi zici ca le'ati scris cu...copy paste :)) si ma mir ca nu a zis nimeni nimic de veyron :)) |
10 Attachment(s)
Nu exista niste criterii exacte prin care poate fi definita frumusetea unei masini , poate sa`ti placa atat o masina patratoasa si masiva , dar in acelasi timp si o masina cu linii curbate , stilata si finuta :)
Cateva exemple : |
2 Attachment(s)
Eu zic ca asta e o mashina frumoasa!!!
|
Quote:
ce modest esti:)) |
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
:boxing::workout::twisted::peace::bat:
si mai sunt destule da` nu stau sa insir |
Quote:
|
Fiecare are gusturi diferite... la unii le plac masinile mari la unii masinile mici...Mie imi plac BMW-urile stil M5 , M6 , X6 :D ! ! !
|
pt mine exista 2 masini pe lumea asta.bmw-ul ursulet si restul.in 1990 aveam 6 ani cand am vazut un ursulet rosu de care m-am indragostit pe loc.de atuncea numai asta vedeam in fata ochilor.desigur acuma sant si posesor de e30(rosu) si eu zic ca e una dintre cele mai frumoase masini de pe lume.acuma desigur fiecare cu pitici lui de pe creier si cu gusturile lui :D
|
C8 competitione si Enzo!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning