![]() |
Re: BMW 330i
sa vad si eu cum e masina mai intai :) . astept pe mail sau aici pe forum niste poze. in principiu, daca e ok si ne intelegem la diferenta, sunt dispus.
|
ce an e masina ta???
|
2000 e anul la a mea
am zis de a ta ca e mai veche dupa volan ;) sau poate e tot 2000, ca la final de 2000 nu s-a mai pus modelul tau, s-a schimbat cu asta care il am eu ;) |
Quote:
|
Quote:
anunt valabil . pentru cash, pretul e negociabil. la schimb cu masina mai ieftina ramane la 9300 |
REVIEW de dotari :
4 geamuri electrice oglinzi electrice incalzite, clima, scaune sport(textil) , cd-player oem, cotiera piele fata si normala spate, volan, schimbator si frana de mana piele, 6 airbaguri, comenzi pe volan pentru cd si telefon, oglinda interioara cu senzor anti-orbire, pilot automat, jante 17 CROSS SPOKE78 , suspensie sport OEM, telefon GSM, semnale albe fata si stopuri cu semnal alb, abs,asc |
valabil . schimb pe schimb eventual cu mercedes e-class 2000-2001, motor cat mai mare. restul, doar cu diferenta
|
la cash se negociaza la fata locului de la 9000 de euro. la schimb ramane la 9000
|
v a l a b i l
|
sal
vrei schimb cu BMW 318i e 46 din 2004, inm ro, full masina este impecabila mai rar asa ceva! 0747039839 ym iustindragomir |
am mai avut o oferta de 318, de la care mai primeam si diferenta....nu ma intereseaza atat de mult anul fabricatiei :) , pt mine conteaza mult mai mult motorul
nu prea am de ce face schimbul, ca e practic acceeasi masina, cu jumatate de motor . de exempu , cu 320ci care il aveai la vanzare faceam schimbul, dar cu o diferenta :) |
k
bafta la vanzare! |
acelasi pret. schimburi + diferenta din partea voastra
|
sus cu bolidul. vine iarna. ofer si 2 cauciucuri de iarna cadooo, pentru spate.
schimburi doar la care sa primesc diferenta sau schimb/schimb cu e-class neaparat automat. 9000 negociabil , cel mai ieftin 330 de la noi |
9.000 negociabil.
schimb + diferenta (vreau sa primesc, eu NU dau diferenta) sau schimb/schimb cu mercedes e-class(primul ochios) neaparat automat, motor oricare in afara de e200 si e320. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:06. |
- Copyright 2026 4Tuning