![]() |
Re: KOE Cluj 19-20 Sep
bai dar voi dormiti ?
|
Cazare la ce doriti? pensiune hotel(de cate stele)? As putea sa va ajut si io cu cate o informatie de cazare:D
|
cat mai eftin,preferabil camere de cate 2 pers,si sa fie locuri multe,sa fie bahaos :D :lol:
|
Daca va rezolv la niste casute la 25 KM de Cluj oare ii prea departe ?
http://www.motelcapus.ro/ Faza ar fi ca ii loc pt multi acolo si putem sa ne retragem si noi acolo cu un meeting inainte sau dupa KOE. Casutele sunt dinalea in care mergi cu amanta, dar eu am fost acolo la o nunta de noapte si am ramas peste noapte intr-o casuta dinasta si a fost foarte OK. Camera cu 2 paturi, baie proprie ... TV-ul nu stiu daca se pune ca ii mic si nu are multe canale :)) Ii stiu pe patroni si poate rezolv ieftin de tot :D |
prezent si eu in sfarsit,
ptr voi am sa va ofer cateva pensiuni care sunt pe aceasi strada si au posibilitatea sa bage masinile in curte, sau parcarile proprii, ca sa puteti dormii linistit ca nimieni nu se ia de masinile voastre, si sunteti in inima clujului si la 15 min de eveniment, sa imi spune-ti in total cati sunte-ti si eu ma ocup personal de cazari atat pt eventiment cat si pt voi |
Faceti si voi o lista cu cine merge sigur ?
ca trece timpu si trece in defavoarea noastra. eu vreau sa merg dar nu am masina ca inca nu e gata si as vrea sa ma atarne cineva la el in masina. |
zoom zoom, te rog sa te hotarasti cu cine vb pt cazare..
ai vb cu 3 prs despre cazare.. si daca fiecare rezerca cate 16 locuri.. si o sa mergi in alta parte la cazare.. vei fi bun de plata.. am inteles de la cristian, ca urmeaza sa vina si cei din tm, de la nissan, va rog sa va intelege-ti si sa-mi spune-ti exact cate persoane veniti in total, sa va pun pe o strada unde sunt 3 pensiuni... daca vb cu gratian anuleaza restu.. |
Quote:
|
Din tara cine se mai anunta? :)
|
Domnilor din buc cine vine ca vreau sa fiu si eu prezent numa sa ma ia si pe mine cineva in masina.
va multumesc anticipat. |
Quote:
|
Quote:
si colo si colo si colo, tot eu sunt cel care ma ocupam de cazare :P in cluj, ptr acest eveniment, si toti care vorebau.. despre cazare mie imi zicau de un grup mare.. si deja la un momentdat.. nu mai stiam pe cine sa cred si cate penziuni sa rezerv aveam pensiuni la 35 lei/ noapte.. sper sa-ti fi gasit una mai ok, aveti grija cum conduce-ti :P ne vedem la eveniment. |
care vine si vrea sa ne vedem beep la 0740-226670, daca nu vizionare placuta si cei care nu ajung :(( ... poate la anu.
Bafta, drum bun si usor. |
O sa fiu si eu impreuna cu Hoinar (din Alba) cu civicurile, plus inca un ficior din CJ - MadWob.
|
are un civic cyan cumva ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning