![]() |
Re: Un Golf radical schimbat
:D exteriorul e frumos , nici mie nu'mi place interiorul asa de mult
+ 1 model de inspiratie pentru cei cu g4 :P |
Misto chestie in portbagaj....:love:In rest nu prea e nimic deosebit:)
|
Foarte frumos
|
exteriorul nu se putea mai bine dupa parerea mea cat despre interior numi place plafonul deloc
|
pfff.super fain..la exterior...dar la interior nu merge...era mai fain daca era negru...tot..oricum fain :)
|
i like it..:X
|
E frumoasa si reusita ca de altfel si pozele cu ea.
|
Interioru e cam nasol cu pielea aia de leopard:)),parca e dacie...:)).In rest e frumos!
|
Interiorul ala nu se prea potriveste cu exteriorul, tapitaria mi se pare tiganie curata, da e masina lui si nu a mea, si imi ia piatra de pe suflet.
Exteriorul arata cel mai bine: pneuri, jenti, body-kit-ul masini si vopseaua da o imagine buna! Nu stiu ce sa zic cred ca o foloseste ca show-car ca din cate vad portbagajul nu are prea mult spatiu de oferit.. si interiorul care repet e urat la costat ceva. |
Prea exagerata pt gustul meu.
|
cat mult gust au avut designari... nu se va mai intalni ceva mai frumos decat asta .. ce interior poate avea ..
|
manerele si oglinzile imbracate in piele... i'ts a first !!!....frumos
|
legat de golf ce sa zik este foarte ok, mie nu imi place sa critic masina cuiva pt k am intalnit kre au comentat legat de a mea iar eu le zic....;d aia exista tuning sa o faca fiecare cum vrea el...;"no comment"
|
Quote:
|
Mie mi se pare facuta toata cu un bun gust extraordinar. Interiorul cel putin e demential, in special bordul si puisoarele alea din spate :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning