![]() |
mad_oviddiu sa-i pui roti de dragster pe spate :)
|
te-or lasa oare aia pe circuit sa-l testezi? sau acolo e numai cu karturile lor?
spor la munca!!! |
Re:
Quote:
si dupaia platesc 5 euro /ora (inchirierea circuitului)... grandpa: nu o sa ii pun roti de dragster.. pur si simplu exista niste roti (mqai speciale) pt karturi, care au acelasi diametru (vreo 15 cm) numai ca au latimea de 245............ :D :D fii sigur ca o sa iasa un mini dragster........... si vreau sa mediatizez treaba daca o sa iasa bine tot proiectul......... acm, sincer, incerc sa vad ce sasiu sa imi cumpar pt k alea ff usoare sunt al dreacu de scumpe (cca 2000-3000 euro)...... pe cand unul din fier, aproape la fel de rezistent este 240 $ dar e mult mai greu..... oricum, nu cred ca va fi nevoie neaparat de sasiu usor pt k o sa fie puterea ff mare.. oricum, inainte sa ma apuc de treaba o sa cer parerea unui mecanic de karting ff experimentat... ca de.............. nu sunt eu vreun geniu sa concep de unul singur !!! :twisted: :twisted: :twisted: |
aaaaaaaa................. inca ceva!
credeti ca am vreo sansa sa ma lase Legal Racing sa concurez cu \"jucaria\" aia la liniute? bineinteles, asta in cazul in care va iesi o corcitura intrea avion si kart... :) |
frate...am eu un cart...
defapt doar sasiul..ca restu sunt facute praf... hai sa incercam ceva..mai intai cu un motor de 250cmc..sa vedem ce iese ca mie de unu singur mia fost tarse sa ma apuc de el |
Re:
Quote:
|
daca nu la grupe, cred ca asa demonstrativ l-ar lasa. Mai venisera si ei o data cu un cart, la o indemanare...
|
numai ca era un cart destul de mic si urca f f greu panta.
la o cursa de viteza riscul este prea mare pentru cel care este in cart si nu cred ca or sa accepte organizatorii .. decat poate tot in afara concursului de unul singur .. sau intre doua carturi |
au venit si la timisoara cu cartu ala.
hmmmm ... frumoasa ideia cu cartu. si in principiu ar trebui sa fie un monstru. doar ca hmmmm ... tre sa ai tare mare grija la construit. te-ai apucat by the way? |
E o idee interesanta
Sa ne anunti si pe noi daca ti`a iesit proiectul! Bafta! |
ideea este mega super dementziala(in sensul bun) dar sa ne mai tzina shi pe noi cineva la curent cu ce se intampla.
|
Numai sa ai grija, ca s-au obraznicit de la un timp pomii astia de pe margine, si i-au corupt si pe stalpi, se baga in calea ta cu o nesimtire crasa.... :lol: :lol: :lol:
|
daca esti din bucuresti eu unul m-as incumeta sa incercam asa ceva... vorbesc foarte serios
|
LooooooooooooooooooooooooL :D :D :D
io zic sa puneti pe el un motor de Hayabusa ... poate trage mai bine .. ce ziceti ??? :wink: |
A ZIS CA VREA SA CONSTRUIASCA UN KART :) NU UN AVION :P chiar mane sa ne anunti cand e gata .. sa venim sa-ti pozam si filmam jucaria :D si inchiriaz-o .. :D scoti bani frumosi :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:07. |
- Copyright 2026 4Tuning