![]() |
Re: Noul Noble M600 a fost dezvaluit. In sfarsit!
<embed width="450" height="366" src="http://www.4tuning.tv/embedded/ZWbI3DTRPq4" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed>
|
Mi se pare ciudata lipsa ABS-ului, in rest, un supercar adevarat la care cam toti dintre noi doar viseaza ca vor putea conduce vreodata.
|
pur si simplu genial, masina perfecta:X
|
Bestiala masina
|
ok... sunt de acord cu manuala in 6 dar...fara ABS la o masina ce atinge (teoretic) 360 km/h mi se pare foarte ciudat chiar prostesc, in rest... o masina de vis :-)
|
cum spun si cei de mai sus: fara abs? o avea ceva inovator mai performant? sau.. ca e cam ciudat, in rest e foarte ok masina!
|
spune clar de ce nu are abs. Masina este foarte usoara 1200 de kg daca am inteles bine, si i-ar fi costat mult prea mult sa conceapa un sistem de abs pt masina asta peste un milion de lire :) in plus este o masina de curse cu semnale si placute de inmatriculare este facuta sa mearga pe circuit unde nu ai nevoie de abs
|
Se vede ca multi stiu si ca si mai putini cunosc.
ABS-ul este eficace la viteze reduse. Este demonstrat ca la viteze mari si foarte mari masina opreste mult mai repde daca rotile sunt blocate, decat daca sunt deblocate repetitiv de catre sistemul ABS. Daca faceti putin fizica, o sa vedeti ca daca la 300 km/h, daca sistemul abs deblocheaza rotile, chiar si pentru 1 sec(insumat), distanta parcursa de masina este de aproape 85m, aproape cat un teren de fotbal, in doar 1 s!!! Pe cand daca rotile sunt blocate forta de frecare cu asfaltul este distribuita constant. Rusinica:) |
Quote:
|
Quote:
@w0rmblaster exercitiu de imaginatie: sa presupunem ca mergi pe o strada de 2 benzi, prima banda este ocupata de masini parcate (cum se poarta in romania) iti sare un copil in fata dintre masinile parcate tu mergi regulamentar cu 50, nu poti opri la timp. Daca tu imi zici mie ca intr-o fractiune de secunda franezi la limita aderentei fara sa blochezi rotile si eviti copilul esti foarte tare dar nu cred ca cineva poate face asta ;) conculuzie: pe circuit nu ai nevoie de ABS, pe strada ABS-ul este indispensabil si ar trebui sa fie dotare de baza la orice masina noua parerea mea |
seaman cu ferrari putin ..... schimbatorul parca e prea sus si prea urat, parca da a maneta de pe autobuze :)).... totusi: SUPERBA MASINA !!!!!!!
(partea stupida e cu nu are ABS:((:(( ) |
Quote:
|
Quote:
|
sincer mie mi se pare cam uratel...in ciuda performantelor de care e in stare masina..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:31. |
- Copyright 2026 4Tuning