![]() |
Re: Mitsubishi Colt
Merci mult
|
Nou posesor de colt ..CZT ;)
|
Quote:
|
trebe s-o scot din service ca am avut parbrizul si bara spate crapate si vorbim ;)
|
Am shi yo un colt de 1,3 100cp. stie cineva de unde poit gasi shi yo elemente de tuning la motor pt el?
|
nu ai ce sa schimbi la motor, poti sa ii pui UNICHiP cu o crestere de 10%-15%. se va simti mai ales la cuplu, va fi mai de jos in ture.
|
Quote:
|
Motor Colt 1.3 M/T
Tip MPI (injectie electronica multipunct) MIVEC Numar cilindri 4 in linie Numar supape 16V Capacitate cilindrica cmc 1332 Putere maxima KW (CP) 70 (95) / 6000 rot/min Cuplu maxim 125 Nm / 4000 rot/min |
am si eu un colt 1.3 95cp! ciptuning face cineva la modelu asta? ca la 1.5d am gasit dar pt 1.3 pauza...........cine ma poate ajuta ?
|
sal , am si eu o intrebare :) am un SFI dupa o vectra A 2.0 16v , acum si intrebarea oare o intra sub capota la un colt din 93? ca ma tot @#$% o prietena la cap ca vrea mai multi cai pe buburuza ei :)) thx si astept pareri :)
|
am vazut ca sunt baieti pe aici care militeaza pt soft la 1.3 si 1.5...eu am un colt 1.3 16v.
masina e preparata de mine umblat la ea...si sunt foarte multumit de "ala micu" cum trage... nu vad rostu banilor aruncati pe soft la 1.3, sunt alte metode mult mai bune. nu am soft pe masina, si cu destula munca am ajuns la performanta de a bate cam orice pana la 1.6 16v inclusiv Swift Sport si ultima supriza un C2 VTS...in continuare astept doritori:) PS: as umbla la soft numa pentru a anula lagul la pedala...atat. |
Colt 1.5 did samsafety 95 cp
|
si io un "mic" proprietar de colt 1.3 MIVEC, Blue Atlantis.
|
posesor de vreo 2 ani de colt z30 1,3 95 cp
|
foarte bine bafta si aveti grija de el super masini super motoare...cred ca io am ajuns la maxim cu motoru ramanand aspirat...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning