![]() |
Re: vind piese lancia dedra
da fara blocul de lumini deocamdata sa ma interesez daca se potriveste intii
|
ma interesez miine si iti spun trimitemi un nr de mobil unde potsa trimit un sms
|
0726674978
|
se pare ca blocul de lumini de la dedra nu se potriveste pe prisma!!!Ce fac trimit oglinzile de la dedra in tara ?Astept raspuns!
|
Quote:
|
Salut oglinda ne e electirca dar pot sa fac rost!
|
Quote:
|
da te rog trimite oglinzile,si sa-mi zici cu cine iau legatura
|
oglinzile le trimit cu curierul care de obicei pleaca duminica din italia si ajunge in craiova luni sau marti,doar ca vad ca nu raspunde,sper ca vine saptamina asta ca am o gramada de piese de trimis!!!!!La craiova am un prieten Lucian care se ocupa el sa trimita piesele la tine acasa prin Fancurier,asa ca sa-mi trimiti adresa ta pe email!!!
|
Quote:
|
salut, am trimis oglinda de dedra la craiova !! curierul ajunge luni seara eventual suna la nr 0721752896!!
|
pt cine?rtx sau hiena?
|
salut oglinda e pt hiena,am primit un mesaj de la tine in care spuneai ca gasesti piesele undeva mai aproape! hotarestete......am noutati pt turbina
|
valabil
|
scuza-ma ca iti raspund asa tirziu,am fost plecat din localitate,am gasit oglinda stinga dar originala prisma,daca ma poti ajuta si cu cea dreapta dar tot de prisma pt ca nu este identica cu cea de dedra,si daca gasesti vreo prisma 4WD integrale pe acolo anunta-ma te rog ca imi mai trebuiesc citeva piese , imi cer scuze inca o data pt intirzierea cu care ti-am raspuns
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:56. |
- Copyright 2026 4Tuning