![]() |
Re: E60
Multumesc Stefan...o pastrez...nu mai bag bani in alta vopsea...ajunge investitia :)
|
super tare kitul..sa inteleg ca aripile sunt puse peste aripile sunt inlocuite nu?
|
;), oricum e frumoasa, firma care a facut bodykit-ul se num SP-Line? e un produs de serie? sau e ceva custom-made?
|
Felicitari si tie Steff ai masini frumoase...sunt mic copil pe langa ce ai tu...multa bafta in continuare!!!
|
Quote:
|
Aripile sunt inlocuite Gelu...tot ce este cu alb este inlocuit
|
pai am vazut ca sunt si astea cam mici...cele originale erau pe 17...si am zis sa maresc putin...insa nu e mare diferentza...cred ca am sa schimb pana la urma...ai perfecta dreptate ca ar merge ceva mai mare
|
:P cu timpul le schimbi, ele oricum arata bine si asa, dar daca ar fi mai mari ar da un alt aer masinii
|
firma care a facut body kit-ul nu shtiu cum se numeshte...SP-Line este denumirea body kitul-ui...este facut prin germania...si este din fibra...a trebuit putin ajustat,insa pana la urma s-a potrivit
|
eu acum am obs ca masina este 3.0SD, scuze-le mele. Super, daca ii faci un chip cred ca treci linistit peste 300 cai
|
pai cu un chip,ar ajunge la un 307...insa cu 3 saptamani in urma am fost pana in grecia...iar pe autobanda din cauza ploii si a cauciucurilor,am intrat intr-un derapaj de toata frumusetzea...tocmai cand bagam mai tare piciorul in ea...asha ca am sa o las cu 272...si asha e mult pt Romania...si la 272 e senzatia placuta cand bag piciorul in ea :)
|
totusi...chip-ul nu afecteaza cu nimic motorul sau computerul?
|
Quote:
|
deja sunt pe ganduri :) m-am tot uitat la chip-uri...insa nu vreau sa fortzez motorul...mama masii...am sa-i mai bag cativa cai :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:07. |
- Copyright 2026 4Tuning