Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Campionatul European de Drift "King of Europe" in Romania ! (https://forum.4tuning.ro/608-campionatul-european-drift-king-of-europe-romania.html)
-   -   King Of Europe - Drift Series - etapele precedente - Clasamente, foto & video (https://forum.4tuning.ro/608-campionatul-european-drift-king-of-europe-romania/138855-king-of-europe-drift-series-etapele-precedente-clasamente-foto-and-video.html)

SKR* 19-08-09 02:05

Re: King Of Europe - Drift Series - etapele precedente - Clasamente, foto & video

Oprea ce faci ma, rezumatul? :))))

Gratzian 19-08-09 02:28

Re: King Of Europe - Drift Series - etapele precedente - Clasamente, foto & video

""4TuningDrifters participa la King of Europe ""

raspuns corect
ai tichetul
vom face maine un topic cu poze si filme de la acea etapa
tengu a picat in mansa a doua cu ccastigatorul etapei, care e si campion KOE

vom arata cum nesansa a facut sa piarda, desi adversarul lui a gresit major, trebuind in mod normal sa fie descalificat
nu e o parere subiectiva, veti vedea filmele

SKR* 19-08-09 02:32

Vreau si eu jumatate de tichet :D

Gratzian 19-08-09 02:38

ai intrare gratuita

SKR* 19-08-09 02:41

Danke :D Sa vorbesc cu Claudiu sa vad cum ma ia pana la Cj :))

TuningBoy 20-08-09 01:02

Stie careva cum se numeste melodia din filmuletul de prezentarea al etapei a doua ? :D

MC Mate 20-08-09 01:22

din pacate masina de Drift nu este inca gata se lucreaza la ea, insa la Cluj voi fi trup si suflet, Gratian if u need me call me

SKR* 20-08-09 01:51

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 2571224)
din pacate masina de Drift nu este inca gata se lucreaza la ea, insa la Cluj voi fi trup si suflet, Gratian if u need me call me

Salut domnu`, este inca in lucru de acum 2 editii ? Nu mai stiu daca te am vazut ultima data, dar stiu sigur ca in una dintre ultimele 2 editii DIN BUCURESTI nu aveai masina gata. Curiozitate :D

MC Mate 20-08-09 12:39

a fost mult de munca, mutli bani bagati. mai sunt de bagat insa deja acum ma apropii , masina merge, o voi socate in weekend pe strada, de acum nu mai e mult

F_L_R 20-08-09 21:52

Mate pe starda cu S13"le......ha ha ha abia astept sa vad cum se misca....go go go.

OpReA 20-08-09 22:58

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 2568491)
""4TuningDrifters participa la King of Europe ""

raspuns corect
ai tichetul
vom face maine un topic cu poze si filme de la acea etapa
tengu a picat in mansa a doua cu ccastigatorul etapei, care e si campion KOE

vom arata cum nesansa a facut sa piarda, desi adversarul lui a gresit major, trebuind in mod normal sa fie descalificat
nu e o parere subiectiva, veti vedea filmele

super!
domnu gratian...acel topic inca nu a aparut :???:
chiar eram curios sa vad ce s-a intamplat

legat de tichet...pot veni in orice zi?este valabil doar la cluj?cine va fi taxiul:lol:?
eventual imi puteti raspunde prin pm...ca sa nu stricam thread-ul....

cristiano304 24-08-09 10:12

9 Attachment(s)
Etapa 4 Mariapocs:)
felicitari pentru hai kns calin si traian

hai si traian sau calificat in primi 32 iar kns si calin in primi 16:peace::woowoo:
multa bafta in continuare la anu o sa fie mai bine:2gun::lol:

VWluci 24-08-09 12:34

Felicitari pentru aceste performante...este foarte bine pentru inceput, ne vedem la CLUJ :) ...HAI-ul are masina noua??? Ceva detalii, multumesc.

cristiano304 24-08-09 13:00

Quote:

Originally Posted by VWluci (Post 2581402)
Felicitari pentru aceste performante...este foarte bine pentru inceput, ne vedem la CLUJ :) ...HAI-ul are masina noua??? Ceva detalii, multumesc.

ne vedem la cj dada:lol: hai-ul sia puscat un v8 :D merge bine ursache;)

69-HAI 24-08-09 18:06

salutari tuturor.
cu greu imi gasesc cuvintele sa descriu cum a fost si prin ce am trecut(in sensul bun).
impreuna cu marius - kns visam demult sa debutam in koe,
uite ca s-a intamplat dupa multa munk,antrenamente prin parcari,pe strazi
stiti si voi mai bine,nemaipunand la socoteala efortul financiar.
ce sa zic... sincer a fost greu,dar si frumos(greu pt ca am debutat langa "grei" ai
driftului european dar si frumos ca am fost langa ei si cu ei acolo)
performate mari nu am obtinut,dar eu unul personal sunt multumit ca am debutat,am cunoscut oameni minunati,pt care driftul e un mod de viata si am legat prietenii cu majoritatea.
de ras zic eu ca nu ne-am facut(marturie stau filmulete care vor aparea)
vreau sa va spun ca m-am simtiti mandru ca sunt roman
cat despre masina ce sa zic....
asa este am construit o alta masina de la a la z tot un e30
cu un motr v8 de 4000cmc si e ideal pt drift. lucrez la ea de 5-6 luni
oricum mai e de munk f. mult la masina pana ca ea sa fie asa cum vreau eu
alaturi de noi au mai debutat si prietenii nostrii traian si calin care s-au dat f. bine
cu ale lor bmw e30 v8

All times are GMT +2. The time now is 19:37.

- Copyright 2026 4Tuning