![]() |
Re: Ford Capri `78
Si mie imi place asa inalta.
Da si tu mai multe detalii, poze cum as putea sa vad si eu masina:dribble:. Vreau sa imi iau un ford taunus glx, dar este grav trosnit cred ca daca ne intalni si o vad pe a ta in realitate, ma hotaresc, sau doar dupa o tura 2 mai vreau o tura 2:peace: |
vorbim...poate, poate ma indur si te las, dar doar cu mine in dreapta si cu mana stanga pe frana de mana:razz:
P.S. se lasa cu bere si benzina |
Frumoasa jucaria. Sa o stapanesti sanatos.
|
Multumesc frumos
Am inceput sa cred ca este posibil sa imi indeplinesc visul de a avea o clasica, dupa ce am urmarit modificarile facute de anumite persoane la masinile din dotare. Unu si cel mai tare : XDriver Si al doilea care se baza pe capri Viviesp In speranta ca le-am scris nick-urile bine, eu vreau sa stie ca le multumesc pentru faptul ca au facut cunoscute modificarile pe diferite site-uri. |
Quote:
Stiu cum e dar unde e pasiune,vor aparea si banii usor,usor :) |
9 Attachment(s)
In afara de un eleron retro, sa vedem: vreau ceva custom, vreau sa-l fac singur si pe ala, am careva idei furate de la xdriver, asa cum a facut eleronul de tabla dar cred ca ma bag pe spuma si fibra asa cum am vazut la Criss... sa vedem, cred ca raman la spuma :sad:, o sa ii mai fac o dunga pe lateral in partea de jos, ceva gen Mustang GT500. Dar in loc de mustang vreau sa scrie Capri.
Altceva doar benzina si drum fara lung fara accidente, altceva nu imi doresc. Poate o cutie in % dar asta mai poate astepta. Sa va arat cateva poze din sesiunile de reparatii. De atunci a mai primit modificari la espament, un alt rand de cauciucuri si jante de magneziu, pe capota doar 2 maini de lac. Mai multe nebunii pe la interior, un set de distantiere de 20...si altele. |
Quote:
|
Salut!
Am realizat lucrul asta, la primul drum cu noile cauciucuri am fost plecat impreuna cu altcineva cu masina si m-a sunat sa ma pondereze in locaalitate. Diferenta este intradevar semnificativa, la inceput am avut niste cauciucuri mai mici ( ca cele dupa fata) nu mai retin inaltimea si era 10 km. Acum am pus altele mai inalte dar nu am remasurat diferenta. Multumesc foarte mult pentru faptul ca ai vrut sa ma atentionezi cu privire la acest aspect. O mare problema e ca nu reusesc sa gasesc prezoane lungi sa imi montez distantierele, nu gasesc decat cu cap hexagonal nu si modelul vechi prins in fuzeta si nici strungarii nu s-au ingesuit sa ma ajute:sad: |
La primele jante de Al am folosit si eu distantiere de 10 mm si am pus prezoane de Sierra sau Scorpio, sunt cu 5-10 mm mai lungi decat cele de Capri, dar la jantele actuale fiindca sunt mai groase in zona de prindere a prezoanelor au fost deja cam scurte si alea, asa ca n-am mai pus distantierele. Oricum la jantele mai noi nici nu mai era nevoie de ele. Pe eBay am vazut ca poti gasi lungimi mari in Anglia, dar sunt cam scumpe. Eventual, cauta alte jante pt Ford 4*108, 6,5*15, cu ET (ecart) mic, pana in 20 si nu-ti mai trebuie distantiere ,iar cu prezoanele se rezolva cu cele de la Sierra-Scorpio. Ce am acum pe Capri meu sunt cu ET 18, dar si cele cu ET 20 sunt cam la fel (2mm diferenta ET18-ET20), poate merge si ET 25, daca sunt 6,5*15, dar daca sunt 7*15 nu cred ca merge cu ET mai mare de 20. Daca ai noroc sa gasesti cu ET 0-15 este si mai bine, fiindca o sa stea rotile mai in afara si o sa para mai agresiva masina, dar e cam greu sa gasesti asa ceva insa nu imposibil- chestie de noroc! ET este pansonat pe janta, pe int sau ext, la fel ca latimea si diametrul (ex:7j/15, ET 35)Ar trebui sa ai grija totusi cat de mari si late pui cauciucurile ca sa nu-ti afecteze din puterea motorului, daca exagerezi s-ar putea sa pierzi la demaraj si sa te alegi cu un consum mai mare de benzina...
Daca aflu de la ce se potrivesc prezoane mai lungi decat cele de Scorpio o sa te anunt, dar sunt slabe sperante. |
Prezoane de orice lungime iti poti procura de la firma Alsteel din Cluj. Ei se ocupa de fabricat flanse si tot ce tine de ele. Nr de tel al inginerului de acolo este 0720-960004.
Omul este foarte serios si poti sa ii zici ca de la mine ai numarul si poate ca o sa iti faca si o reducere;) Eu si cei din Team CSR tot la el am apelat pentru flanse. |
Pune un filmuletz cu sunetul evacuarii, sa auda si urechea noastra :-)
Spor la munca in continuare ;) |
Quote:
Am mai aflat ca se potrivesc prezoane de ford transit, model pana in 2000. Ca lungine poate este ceea ce caut, dar ca grosime nu stiu. Quote:
Este posibil sa le trimita in bucuresti ? Quote:
Nu mai vreau sa muncesc la masina...am un program fff incarcat, plec la munca pe la 6.30 si ajung acasa pe la 19.00-20.00 si nu prea imi mai arde. Sambata si duminica stau numai la ea, sotia si copilul ma amentinta ca vor face invitatii la nunta mea cu masina, ca doar ea a ramas familia mea :shock: Dar nu ma pot abtine, asta e placerea vietii mele. Multumesc tuturor pentru informatii !!! |
Salut,
Tin sa-i multumesc lui Xdriver pe aceasta cale pentru ajutorul dat in problema cu prezoanele. O zi buna ! |
Quote:
|
Gata.8)
Am pus distantierele si pe seara voi pune si poze, sunt fff fericit ca o sa imi scot BABA in oras:D |
| All times are GMT +2. The time now is 20:21. |
- Copyright 2026 4Tuning