![]() |
Re: King of Europe Drift Series - ETAPA din Romania - DESCRIERE EVENIMENT
se anunta un eveniment bestial acum merg in ungaria si abea astept sa vad ceva spoilere sparte si bineinteles pe Nikolett Szanto sa vad cum unileste baeti
|
asteptam cu nerabdare evenimentul
|
ma gandeam eu ca la polus o sa se tina.. altundeva nu prea era unde.. BAFTA cu evenimentul.. daca sunt liber o sa dau si eu o mana de ajutor
|
Comuna Floreşti, Jud. Cluj,
Str. Avram Iancu, nr. 492-500 Cod Postal 407280 asta este locatia nu? :) e bine de stiut sa ne vedem pe acolo cheers |
Loc de campat exista ? :D (adica ceva organizat)
|
Are careva coordonatele GPS a acestei locatii ?
Deci in 20 sept ? Vin si eu |
Quote:
|
Quote:
pai am dat adresa eu , ca si eu ma gandeam la coordonate... dar... la un mic search a iesit sper ca acolo e sa nu ma insel... ne lamureste gratian daca nu... |
|
scz nu am vazut:oops:
|
Nici nu se pune problema, orice pasionat, tuning, drift, audio...oricine ar trebui sa fie acolo. Un event de asa amploare nu mai prindem curand!:shock:
|
Primul evenimenent de asa amploare e mai greu...
Si pentru organizatori e destul de stresant dar probabil ca la al II lea nu va mai fi asa... Oricum cred ca e mai dare decat concertul lui Madonna... Bafta tutror... |
Sorry poate-s off dar, competitia de drift in sine va fi organizata mai ok decat cele din Buc? Si aici vb de tribune, locuri amenajate pt spectatori? Sau va fi aceeasi inghesuiala si catarare pe garduri ca la Romexpo?
As vrea sa vin dar nu bat 4-5 sute de km sa nu vad nimic. Sper sa nu o luati ca ofense ci mai mult ca un feed-back de la "client" |
deci..in primul rand felicitarii..Grazian ati facut numai evenimente reusite...niici nu vreau sa visez ce o sa iasa la cluj...:-P pitestiul va fii prezent acolo in maxim 2 zile punem pozele si date la topicul pentru inscrieri....BAFTA IN CONTINUARE...
|
Salutari la toti , Vreau si eu sa va intreb daca pot sa particip cu bmwul meu la tuning exterior dar nu e complet gata , sinu cred ca va fii complt gata dar va arata bine
voi pune niste poze. Va multumesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:25. |
- Copyright 2026 4Tuning